Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
@RickyLFC9 брат едно време се фалеше оти Џерард ќе го памтиле за 10 години. Еве ти од сегашно време.

2:02

Which team did Fernando Tores played before Chelsea ?
-OK! Crap ! - барем тој дел го погоди :ROFLMAO:

Настрана заебанцијата ова ти е исто како нас да не прашаат за рагби или бејзбол. Така да не сум премногу разочаран, иако британецот се посра со Зидан

Последно уредено:
Колку се леви овие американциве, гледаат ретардирани спортови ко рагби(амерички фудбал) и безбол, а не гледаат фудбал. :tapp:

FULL TIME: @ArsenalLadies HAVE WON THE FA WOMEN'S CUP! It's an FA Cup double for the club!

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
и тоа види кој судел :D

yheqa3ub.jpg

@RickyLFC9 си направил трансфер во Ливерпул. Не сум знаел дека во Сотон играш. Ама чекај, откај 9ка? Нели Аспас е 9ка? Не смееш на овој фудбалски бог да му ја земеш бројката!!

Шала на страна, ај аирлија нека ви е Ламберт, таман замена за Суарез кој ќе оди во Арсенал за 40 милиони и три фунти (претходната понуда од 40м и 2 фунти била одбиена).

Се арно ама овој е Ricky а тој е Rickie. :P

Рики Ламберт, пошто Суарез е премногу добар за таква екипа.
Честитки за огромното засилување.

Ја мислам дека потпишувањето на Рики е заради ЛШ наредна сезона, да ротира напаѓачи ЛШ/ПЛ

Ја мислам дека потпишувањето на Рики е заради ЛШ наредна сезона, да ротира напаѓачи ЛШ/ПЛ
Па и да и не. Примарно е за да имаме солидна замена. Ако има потреба од офзанива, да не си вика Роџерс "хм... иам Мозес, Алберто, Аспас... ај у пм неам ниеден напаѓач". Али исто така би требало највише да биде користен у ПЛ против послаби екипи вака.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom