Значи епизодава... врв!
![Секоја чест :cuc: :cuc:](/styles/default/xenforo/emot/cuc.gif)
Ме боли глава и ме боли желудник, тоа се последиците ( засега ).
Арија едино ме насмеа во епизодава, другиве или ме замолчеа или ме тераа да вриштам.
- Игрит колку и да сака да испадне ладнокрвна убица не може, пак си ја покажа осетливоста кога ги пушти да преживеат малана со бебето. Едвај чекам да ја видам повторно во конфликт со Џон
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
.
- Се согласувам со членовите кои кажаа дека ништо чудно не би било доколку Ремзи го скине татко му иако стариов не ми изгледа толку глуп и наивен.
- Конечно поасална глума од Санса! Се приметува дека веќе не е малото наивно девојче, учи како да манипулира со другите и дефинитивно ќе ја бива за кралица
. Се плашам само да не отиде над границите па против сестра и да се сврти
![Ерр.. Што? o_O o_O](/styles/default/xenforo/smilies/O_o.png)
- Денерис почна да спиздува, me likes it.
- Ми се допадна ептен сцената помеѓу Џејми и Тирион, прикажувањето на блискоста.
Крајот... ооо крајот!
На почетокот на борбата бев као careful, careful, yeah that's the way, go on, yeah stab him, make him puke his own blood и потоа.. no, no no no, this shit isn't happening, fuck!
Значи, секогаш кога гледам серија јадам. Вклучувајќи ја и GOT. Како траеше борбата ја полека прекинував да јадам и почнав да се дерам ( татко ми мислеше дека нешто сум се удрила или ми се десило
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
). Сцената кога му ја смачка фацата буквално ми го преврте желудникот и ми го одзеде апетитот. А мислев чим Dexter сум го гледала како си ги убива жртвите и како деликатно ги сецка телата на парченца, можам да "преживеам" секаква сцена од тој тип... Bullshit.
Погледот на Серсеи на крајот крајно злобен и задоволен. Нејќу да цркне Тирион, мора некако да се извлече од срањава макар и да биде прогонет засекогаш од King's Landing.
п.с. Иначе здраво на сите, конечно и јас да се избацам со поспецифичен коментар за серијава
. 4те сезони ги изглеав без здив во рок од 6 дена иако претходно пљукав за серијава за потоа да се заљубам во истата ( i confess ) и да знаев дека ќе има пауза од две недели можеби ќе пробав некако да го одолговлечам гледањето пошо поцркав
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
. Нејќу да прогнозирам за наредната епизода.