Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Да гледаме реално Коке и Агуеро нема шански да дојдат кај нас по шо од управата нема да дадат по 60 милиони за еден играч каков и да е толку пари можат да дадат само арапите.Инаку Куадрадо би можеле да го земеме само ако си оди Санчес па тој да игра на негово место а не како бек оти одбранта му е слаба страна.За стопери ја би ги сакал Бенатија кој не верувам дека ќе си оди од Рома и Лапорт кој за добри пари би го лапнале.

^
Куадрадо ќе ни биде тотално некорисен за замена на Алексис, најсилна страна му се центаршутевите, а ние баш и немаме играч што ќе го искористи тоа. Тоа ко од коњ на магаре да се префрлиме, Алексис е веќе уигран и многу подобар од него. А и не знам зошто толку се зборува за овој, стварно мислам дека не е ништо посебно ни за десен бек, ни за десно крило. Лапорт не можиме да го лапниме за добри пари, пошто игра во Билбао, а тие нема да сакаат да продаваат. Ќе мора да се плаќа клаузулата од 36 милиони евра. Коке имаме реална шанса да го купиме заради трансферот на Виља. За Агуеро џабе само палат ситуација медиумиве, шанса нема Сити да го продава.

Маркињос, Миранда, Коке, Агуеро и Браво доста се.

Педро, Сонг, Тељо, С.Роберто, Фабрегас оут.

Алвеш никакво идење.

Коке и Агуеро заборавете ги. Колку пати треба да демантира Коке за да сфатат МД.. За Агуеро не даваат пари овие нашиве.
Браво си викам ќе го донесат, ма да не мора, Масип е одличен за втор голман.
Од Маркињос и Миранда еден можно е да донесат, втор стопер ако донесат ќе биде анонимец некој од Јужна Америка.

Ракитич според мене ќе биде наместо Коке..ako веќе не може да се донесе

Последно уредено:
Треба да разберете дека ќе купат само еден штопер и толку , голман веќе купија.

Треба да разберете дека ќе купат само еден штопер и толку , голман веќе купија.
ете не разбираме,треба втор голман,треба ДВАЈЦА штопери,треба центарфор,можеби десен бек ако алвес си оди

Коке,Миранда,Квардадо,Маркињос,Агуеро,Давид Луиз,Куртоа,Ракитич,Хумелс,
Ракитич според мене ќе биде наместо Коке..ako веќе не може да се донесе
Ја пре би Ракитич него Коке :icon_lol:
Коке е играчиште,но Ракитич ми е еден од поомилените играчи.Како и да е,било кој од овие двајца да донесат ќе бидам презадоволен(y)

Мартин Монтоја на трибини, Маркос Монтоја на терен(братот на нашиот талент игра во некој клуб во петта лига). И брат му е за таму, ама ај...
BpC2o93CQAAEc4s.jpg:large

BpC2pYWCAAAFiB6.jpg:large

Само лоши вести читам денес. Фабре ќе си оди, Масќерано ќе потпишел нов договор

Некаде прочитав дека Сеск има најмногу асистенции од сите европски лиги овие 2 сезони..Значи имал учинок во екипата, но не знам зошто јас тоа не го гледав..Можеби бев навикнат на неговите игри во Арсенал..Поголемиот дел од времето што го помина кај нас ми делуваше изгубено, како да се бара себеси..Но, тоа можеби беше поради лошата позиција која што константно ја добиваше..Можеби како и Тијаго ќе изгубиме злато вреден играч..Според мене не ја доби шансата која требаше и заслужуваше да ја добие..Но ова е повеќе од клуб деновиве..Енрике изјавува дека ќе играл и со Рафиња како лажна деветка..ах таа лажна деветка..:facepalm:

Па зар стварно мислевте дека Луиз Енрике ќе дојде да работи на своја глава, марионетки марионетки насекаде дечки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom