HITNO POMOSH MI TREBA AKO MOZHE NEKOJ DA POMOGNE FALA !!1!!!

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
DECKI JAS VETERINA UCEF VO DRACEVO I MENE MISE PADNA PARASANJE KOLKU NOGI UMA KRAVATA AMA NIE NESME UCELE ZA TOA I GO NEMASE TOA PRASANJE NA POTGOTOFKITE KAKO NE IM E STRAM VAKA DA NI PRAVAT SAKATE LIDA PROTESTIRAME PRED SOBRANIJE I VLADA>??

P.S I DA LI IMA VO ZOLOSKA KRAVI SAKAME DA IDEME CEL KLAS ZADA VIDIMIE DA LI TOCNO SME ODGOVORILE..?

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
DECKI JAS VETERINA UCEF VO DRACEVO I MENE MISE PADNA PARASANJE KOLKU NOGI UMA KRAVATA AMA NIE NESME UCELE ZA TOA I GO NEMASE TOA PRASANJE NA POTGOTOFKITE KAKO NE IM E STRAM VAKA DA NI PRAVAT SAKATE LIDA PROTESTIRAME PRED SOBRANIJE I VLADA>??

P.S I DA LI IMA VO ZOLOSKA KRAVI SAKAME DA IDEME CEL KLAS ZADA VIDIMIE DA LI TOCNO SME ODGOVORILE..?
HAHA VRSKA NEMAS BE JA NE SUM VETERINA I ZNAM DEKA ODGOVOROT E 2 TATO DOMA KOGA I DA DOJDE SE DERE NA MAMA A BE KRAVO EDNA A ONA 2 NOZE IMA VAS LESNO VIE DOJDETE U GIMNAZIJA DA VIDITE MACENJE EHEEEE

INACE JA SUPER POMINAV OVIE CUVARIVE GLUPI NE VIDOA DEKA PREPISUVAV U SUKNJA GO STAVIV LIVCETO I SE PREPISAV E SEGA MALCE CUDNO IM DOJDE ZASTO MASKO NOSI SUKNJA AMA SNAJDI SE PA ZIVEJ HEHE

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
JA UCEV INFORMATIKA I MENE MI SE PADNA

STO PRAVAT VRABOTENITE VO ADMINISTRACIJA?
A) IGRAAT KARTI
B) FLERTUVAAT NA FB
C) JADAT GOMNA NA TWITTER
D) SPIJAT VRZ TeSTeTURA
E) ZJAPAAT VO FOTOKOPeR

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.011
Поени од реакции
83.405
JA UCEV INFORMATIKA I MENE MI SE PADNA

STO PRAVAT VRABOTENITE VO ADMINISTRACIJA?
A) IGRAAT KARTI
B) FLERTUVAAT NA FB
C) JADAT GOMNA NA TWITTER
D) SPIJAT VRZ TeSTeTURA
E) ZJAPAAT VO FOTOKOPeR
JA PREPISUVAV I SITE GI ZAOKRUZIOV TAKA BESE KAJ BUBALICAVA NAPISANO I JA TAKA PISAV HEHEHE POZZZZ

DALI E TOCNO??????

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
Вујко ми е член на комисијата која ги изработува тестоивите по Англиски...ќе имало за да се направе споредба меѓу Попај морнарот и Каменковци, есеј ќе било тоа...И за Амди Бајрам нешто не го разбрав убаво ми рече Кока Кола, свадба така нешто...

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.447
Поени од реакции
58.817
Вујко ми е член на комисијата која ги изработува тестоивите по Англиски...ќе имало за да се направе споредба меѓу Попај морнарот и Каменковци, есеј ќе било тоа...И за Амди Бајрам нешто не го разбрав убаво ми рече Кока Кола, свадба така нешто...
Мора да е грешка... од претходните години е тоа

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Коклу пред тебе така останале безимени-исфрлени во шоља или во весник,
подобро и тебе татко ти да те истресел некаде во песок или во некој папрат.

Член од
14 август 2012
Мислења
1.707
Поени од реакции
738
Одговори Музичко за екстерно 1ва год гимназија некој да не има?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Добро бре деца, прашањава ги имате веќе колку, месец дена? Од кога ви кажаа што предмети ќе полагате? Учебници имате, тетратки имате, Google имате?

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
:pos:кокошкар еден :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom