Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова да беше овозможено мислам дека 80% од филмовите ќе ми беа оценети со 7.5А инаку не ќе биде лошо да може на ИМДб да се оцени филм со Х.5 ама ете уште нема
Мене ми беше така-така.Дали некој го има гледано Blue Ruin, ептен добри оцени и критики добива

8/10 од мене!Edge of Tomorrow veeeeeeeeeery солидно! За човек што не сака вакви ствари, и те како добро, ефекти на ниво, сценарио интересно, глума одлична, Блант8/10 од мене!

Легендата вели дека ако пишеш на интернет дека Лиам Нисон е дедо, без разлика што не те знае кој си, не знае ни што бараш ни каде живееш, ќе те бара, ќе те најде, и ќе те убие.Лиам Нисон ми е дефинитивно еден од поомилените актери. Секоја чест за дедото![]()

Добар трилер е нон стоп ама да не се претера малку со комплиментите

Да, ова се уште лаги и курчење. Кога главната продукциска куќа ќе истакне дека "грото" ефекти биле направени од fx3x, тогаш ќе поверувам.
Каква е полисата? По која логика ти би имал право да знаеш а не и другите? Пошо имаш другари шо работат таму? :OРаботат сега и на ред други големи, интересни и забавни проекти, ама не смеам да зборам, зошто таква е полисата.
Каква е полисата? По која логика ти би имал право да знаеш а не и другите? Пошо имаш другари шо работат таму? :O