Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Edge of Tomorrow veeeeeeeeeery солидно! За човек што не сака вакви ствари, и те како добро, ефекти на ниво, сценарио интересно, глума одлична, Блант8/10 од мене!
Добар трилер е нон стоп ама да не се претера малку со комплиментите
Да, ова се уште лаги и курчење. Кога главната продукциска куќа ќе истакне дека "грото" ефекти биле направени од fx3x, тогаш ќе поверувам.
Каква е полисата? По која логика ти би имал право да знаеш а не и другите? Пошо имаш другари шо работат таму? :OРаботат сега и на ред други големи, интересни и забавни проекти, ама не смеам да зборам, зошто таква е полисата.
Каква е полисата? По која логика ти би имал право да знаеш а не и другите? Пошо имаш другари шо работат таму? :O
Факт е дека работеле FX3X на филмов но како што знам имаат некој 5 секунди од специјални ефекти изработено.
Факт е дека работеле FX3X на филмов но како што знам имаат некој 5 секунди од специјални ефекти изработено.
Tи мислиш дека FX3X се нешто како главен изведувач на CGI во филмов?Да, ако беа само 7-8 секунди CGI ефекти во филмов.