Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Bullet добар, јака елаборација на ликовите, реалнo сурова приказна.

Последно уредено:
Edge of Tomorrow veeeeeeeeeery солидно! За човек што не сака вакви ствари, и те како добро, ефекти на ниво, сценарио интересно, глума одлична, Блант:love::love::love: 8/10 од мене!

Edge of Tomorrow veeeeeeeeeery солидно! За човек што не сака вакви ствари, и те како добро, ефекти на ниво, сценарио интересно, глума одлична, Блант:love::love::love: 8/10 од мене!

Не ги сакам многу филмовиве со Том Круз, ама овој филм ветува многу и има солиден delivery според мене. Ти реков дека нема да зажалиш :P

Non - Stop

прејак филм, приказната, ауф, кој филм човече. Уште кога почнав да го гледам, почнав да ја развивам теоријата каков крај ќе има филмот, нешто погодив, нешто не. Сепак, за мене од досега виденото, најдобриот филм за 2014, секако ова е само почеток, но засега од 7-8 филмови, овој е најдобриот. Перфекција, единствено, претерале со ефектите на крајот, некако не ми се допадна изведбата на крајот, но приказната е сосема океј.

Добар трилер е нон стоп ама да не се претера малку со комплиментите

Добар трилер е нон стоп ама да не се претера малку со комплиментите

Ne be, na mesto si se i komplimentite, za mene eden od podobrite trileri ovaa decenija.

I da, podobar e od Trance

Haters gonna hate... :coffee: :cool:

Сакаш ли уште "лаги и курчења"? Или доста ти е?
Да, ова се уште лаги и курчење. Кога главната продукциска куќа ќе истакне дека "грото" ефекти биле направени од fx3x, тогаш ќе поверувам.

Работат сега и на ред други големи, интересни и забавни проекти, ама не смеам да зборам, зошто таква е полисата.
Каква е полисата? По која логика ти би имал право да знаеш а не и другите? Пошо имаш другари шо работат таму? :O

Каква е полисата? По која логика ти би имал право да знаеш а не и другите? Пошо имаш другари шо работат таму? :O

Затоа.

Полисата диктира дур не заврши пост-продукција детали од проектите на големо никако во етер. А тој што мене ми кажал ми кажал ради доверба, за филмов ете дур не стигна кај нас да се дава ви кино ништо немав спомнато.

Факт е дека работеле FX3X на филмов но како што знам имаат некој 5 секунди од специјални ефекти изработено.

Да, ако беа само 7-8 секунди CGI ефекти во филмов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom