Mud
CIA
- Член од
- 4 мај 2012
- Мислења
- 4.824
- Поени од реакции
- 8.580
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

врие на европскиве сервери од глупи руси ... од 5 партии на 4 имам глуперда рус кој мид/фид/сука/нахуј/блјат цело време пцуe, врска нема од играње а фигурира со 3.3 к рејтинг .... играва станува неигрива !!!!
2k mmr problems...незнам што се случува со еу сервериве али више ова не е игриво ... врие ретардирани руси !!! Играш партија Axe доаѓа прави drop на shoes и доаѓа slark и прави deny ... следна партија support dazzle со desolator, вчера WK шета само со чизма на него и 6к голд и не купува ништо .... и така натака !!!
nope ... 3.5 падна на 3.1( сум бил и предходно па сум се качувал пак назад ), независно дали е team или single. ете сум бил и во low prio заради пцуење а сум бил пријавуван од premade russian тим ... и може да се каже дека во low prio има понормални луѓе кои барем се трудат да играат него на 3.5К MMR .... гомната и да знаат да играат намерно губат а им спомнеш русин одма мислат ги навредуваш сука блјат пиздец дно нахуј етц како на чет така и на микрофон !!!! Најсмешни се кога ќе кажат LAG .... мислам wow ја открија америка... зашто јас не играм на west us сервери зашто е невозможно !!!!!2k mmr problems...
Си стигнал 3.9к додека немало толку руси ( или на други сервери) и сега си среќен човек. Јас над 3.6 не можам да мрднам баш од такви партии ко што кажа Гигс. Имало партии од фонтана директно се утрчува кон нивната и фида ко ненормален затоа што pudge не го пуштал да оди мид и покрај тоа што pudge прв одбрал херој и кликнал мид на мапата. Ова на all pick се дешава најчесто, на драфт е подруго малку ама тука некаде е... Загледај некој од френдс што има 3-3.5к ммр и види што се случува. Колку сакаш биди добар, џабе е.2k mmr problems...
1. Сите партии ми се EU West/EU East и играм од времето на оваСи стигнал 3.9к додека немало толку руси ( или на други сервери) и сега си среќен човек. Јас над 3.6 не можам да мрднам баш од такви партии ко што кажа Гигс. Имало партии од фонтана директно се утрчува кон нивната и фида ко ненормален затоа што pudge не го пуштал да оди мид и покрај тоа што pudge прв одбрал херој и кликнал мид на мапата. Ова на all pick се дешава најчесто, на драфт е подруго малку ама тука некаде е... Загледај некој од френдс што има 3-3.5к ммр и види што се случува. Колку сакаш биди добар, џабе е.
Абе друже, не е само рипортни го и завршена е работата. И мене ми стигале пораки дека напраиле нешто со играч што сум го рипортнал, ама кој ќар отпосле кога цела партија ти заебал? Играме тројца другари заедно, ни се паѓаат двајца фидери у тим и нормално дека е изгубена.1. Сите партии ми се EU West/EU East и играм од времето на ова
2. Имам паднато најниско 3.2, но пак се имам искачено
3. И мене ми се паѓале ретарди од време на време, no big deal, веќе го изјаснив својот став околу тоа во овој пост
4. Баш дека имам правено муабет со луѓе што се низок mmr знам дека они го имаат најголемиот проблем со русите
5. АКО ВИ ПРЕЧИ НЕКОЈ ПРИ ИГРА - РЕПОРТНЕТЕ ГО!!!