Борбата.НЕ ЗБОРЕТЕ ЗА БОРБАТАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Ете, гледашКако мислите борбата ќе биде „пичкин дим“? Пак од дундата на Мелисандре ќе искочи црн чад/дим и ќе убие некого? Seems legit!![]()
ок.НЕ ЗБОРЕТЕ ЗА БОРБАТАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Ај, ај, знаеш на што мислевок.
- На која религија сте припадник? Old Gods, Faith of the Seven, Drowned God? Lord of the Light maybe? Vallar Morghulis?
- Кој ви е омилен советник/генерал на Калиси?
- Која ви е омилената помошничка на Калиси?
- Мислите дека се опнаа со Даарио?
- Со кого се ебеше Серсеи додека Џејми спиеше у гомната од коњите на Старкс?
- Зошто Ремзи се презива Snow а не е брат со Џон?
- Кога Волдер Фреј би ви понудил ќерка, би ја одбрале дебелата или убавата?
- Дали е добро да се бориш со longsword во затворени простории?
- Напиши есеј за Брен Старк, раскажувајќи од point of view-от на неговиот волк.
/матура /spoiler free /сериозен сум
Знам, ама ти изгледа не ги знаеш одговорите.Ај, ај, знаеш на што мислев![]()
Не знаев дека сум on trial. I demand a trial by combat! I choose @Ilumious as my champion... она ќе ги одговори прашањата, ако не, бан од тема за менеЗнам, ама ти изгледа не ги знаеш одговорите.
Честитки, падна на матурата, you are going to the Nights Watch! (во реален живот: Падна на матура? Ноу проблем. Ќе бидеш полицаец)
*е сеа коа сме тука да споменам за тие што ја најмногу ги презирам. Во тек е отворено прашање, а ликовите го гуглаат тоа демек да дознаат и да се направат јаки, уз тоа дознаваат и спојлери, а пошто толку им сече го постираати и спојлерот. Таквите само Литлфингер да ги бутне...
Ејј да беее забораив у пм ...Тоа се знаеше минатата епизода, кажа Оберин. Ти гледаш серијава бе?
За Јунајтед *Остај го не глеаш за Реал навива.![]()
Уште доста пред тоа, имаше вакви обратни споилери. На пример, нигде у книгите нема назнака дека собата со тронот, Црвената Кула, Кингс Лендинг, ќе ги однесе зима и све ќе се сјебе.Затоа пред некоја епизода и режисерите им удрија јак спојлер на фановите на книгите кога им открија што се случува со децата на Крастер. Revenge is so sweet ;-)
А да знам за тоа дека предвидувањата што ги видоа Калиси и Бран исто се уникатни за серијатаУште доста пред тоа, имаше вакви обратни споилери. На пример, нигде у книгите нема назнака дека собата со тронот, Црвената Кула, Кингс Лендинг, ќе ги однесе зима и све ќе се сјебе.
Кај имало ваква назнака?Уште доста пред тоа, имаше вакви обратни споилери. На пример, нигде у книгите нема назнака дека собата со тронот, Црвената Кула, Кингс Лендинг, ќе ги однесе зима и све ќе се сјебе.
Визијата на Daenerys кога влезе во House of the Undying во Qarth, од втора сезона.Кај имало ваква назнака?
Зошто би биле сигурни дека ќе се исполнат? Можеби се само симболика или пак се само можна иднина ако Дајнерис не отиде во Вестерос.Визијата на Daenerys кога влезе во House of the Undying во Qarth, од втора сезона.