Game of Thrones

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Како мислите борбата ќе биде „пичкин дим“? Пак од дундата на Мелисандре ќе искочи црн чад/дим и ќе убие некого? Seems legit! (y)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
НЕ ЗБОРЕТЕ ЗА БОРБАТАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
НЕ ЗБОРЕТЕ ЗА БОРБАТАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ок.

- На која религија сте припадник? Old Gods, Faith of the Seven, Drowned God? Lord of the Light maybe? Vallar Morghulis?
- Кој ви е омилен советник/генерал на Калиси?
- Која ви е омилената помошничка на Калиси?
- Мислите дека се опнаа со Даарио?
- Со кого се ебеше Серсеи додека Џејми спиеше у гомната од коњите на Старкс?
- Зошто Ремзи се презива Snow а не е брат со Џон?
- Кога Волдер Фреј би ви понудил ќерка, би ја одбрале дебелата или убавата?
- Дали е добро да се бориш со longsword во затворени простории?
- Напиши есеј за Брен Старк, раскажувајќи од point of view-от на неговиот волк.

/матура /spoiler free /сериозен сум

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
ок.

- На која религија сте припадник? Old Gods, Faith of the Seven, Drowned God? Lord of the Light maybe? Vallar Morghulis?
- Кој ви е омилен советник/генерал на Калиси?
- Која ви е омилената помошничка на Калиси?
- Мислите дека се опнаа со Даарио?
- Со кого се ебеше Серсеи додека Џејми спиеше у гомната од коњите на Старкс?
- Зошто Ремзи се презива Snow а не е брат со Џон?
- Кога Волдер Фреј би ви понудил ќерка, би ја одбрале дебелата или убавата?
- Дали е добро да се бориш со longsword во затворени простории?
- Напиши есеј за Брен Старк, раскажувајќи од point of view-от на неговиот волк.

/матура /spoiler free /сериозен сум
Ај, ај, знаеш на што мислев :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ај, ај, знаеш на што мислев :D
Знам, ама ти изгледа не ги знаеш одговорите. :P

Честитки, падна на матурата, you are going to the Nights Watch! (во реален живот: Падна на матура? Ноу проблем. Ќе бидеш полицаец)

*е сеа коа сме тука да споменам за тие што ја најмногу ги презирам. Во тек е отворено прашање, а ликовите го гуглаат тоа демек да дознаат и да се направат јаки, уз тоа дознаваат и спојлери, а пошто толку им сече го постираати и спојлерот. Таквите само Литлфингер да ги бутне...

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Знам, ама ти изгледа не ги знаеш одговорите. :P

Честитки, падна на матурата, you are going to the Nights Watch! (во реален живот: Падна на матура? Ноу проблем. Ќе бидеш полицаец)

*е сеа коа сме тука да споменам за тие што ја најмногу ги презирам. Во тек е отворено прашање, а ликовите го гуглаат тоа демек да дознаат и да се направат јаки, уз тоа дознаваат и спојлери, а пошто толку им сече го постираати и спојлерот. Таквите само Литлфингер да ги бутне...
Не знаев дека сум on trial. I demand a trial by combat! I choose @Ilumious as my champion... она ќе ги одговори прашањата, ако не, бан од тема за мене :D

Член од
14 август 2006
Мислења
45.412
Поени од реакции
84.719
Затоа пред некоја епизода и режисерите им удрија јак спојлер на фановите на книгите кога им открија што се случува со децата на Крастер. Revenge is so sweet ;-)
Уште доста пред тоа, имаше вакви обратни споилери. На пример, нигде у книгите нема назнака дека собата со тронот, Црвената Кула, Кингс Лендинг, ќе ги однесе зима и све ќе се сјебе.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Уште доста пред тоа, имаше вакви обратни споилери. На пример, нигде у книгите нема назнака дека собата со тронот, Црвената Кула, Кингс Лендинг, ќе ги однесе зима и све ќе се сјебе.
А да знам за тоа дека предвидувањата што ги видоа Калиси и Бран исто се уникатни за серијата

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Кај имало ваква назнака?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Визијата на Daenerys кога влезе во House of the Undying во Qarth, од втора сезона.
Зошто би биле сигурни дека ќе се исполнат? Можеби се само симболика или пак се само можна иднина ако Дајнерис не отиде во Вестерос.

Kajgana Shop

На врв Bottom