Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Напреднат е малиот доста за разлика од почетокот кога го земаа.
Летово да стегне зуби да гази секој ден со тренинзи може да бидне нешто од него, сега му е шансата за докажување.
За напреднат, напреднат е. Но во вакво финале, никогаш не би го ставил пред Лучич. :) И Шехович игра доста слабо, треба Кејд да го игра на следната.

За напреднат, напреднат е. Но во вакво финале, никогаш не би го ставил пред Лучич. :)
Се надевам и јас дека ќе промени нешто на следниов натпревар али колку е Лучиќ во натпреварувчка форма не знам баш, нема играно 1 месец кошарка.[DOUBLEPOST=1401398102][/DOUBLEPOST]Рајковиќ: Знам како треба, цел живот го победувам МЗТ

Значи НЕ НИ ТРЕБА ТРЕНЕР ВЕЌЕ, после изјавава јас да сум ИСКАЧАМ НА ТЕРЕН И МОЧАМ СЕ ПРЕД СЕБЕ !!!! Па и Мартич ќе ми изјавува зошто да тепаме 30 разлика??? Ќе те обесам и тебе мрсул еден, не 30, 50 сакаме !!!
Кој не го плукне да го видам на улица еве на.... ќе се исељачам али со мерак ќе го направам.
Копиле еј не го можам.

Последно уредено:
Какво копиле е овој Рајковиќ леле бе се да му ебам!! Он ќе се курчи знаел како против МЗТ, ќе видиме следната колку знае, мрсул смрдлив сељачки. Право арогантно сељаче, заедно со двајцата негови пулени Соколов и Симоновски. Мрш у пичку матер вошки едни.

Он знаел како против Мзт:pos::pos:, иди паси овци сељо еден.Море не 30 разлика 50 треба,гази ги таму 3-0,а не им даваш кредит,на вакви незнајковци да кењаат нис медиумиве.

Да ама ова е во делот за навивачи. Салата ко што знам има три трибини.

Во право си, сега има и подобро обезбедување и се, ама на видеото се гледа и деца дека има таму. Ама како и да е, се додека не се крене навивачката култура на повисоко ниво и оние дечишта што почнуваат со инциденти не се превоспитаат, неутралци не верувам да има на трибини. Зашто јас би си го однела детето на утакмица и да гледа како се тепаат полицијата и навивачите или навивачите меѓу себе?
За вчера ми рекоа дека на трибината на фемили имало тепачка, вистина е?

Легендата се враќа дома: Врбица Стефанов по 16 години повторно во МЗТ Скопје?
Добар потег е тоа што им даваат поголема улога на луѓе што допринеле за кошарката во Македонија. Мислам дека и Гечевски останува со некоја улога, еве ако го земат Врбица како тренер на млади, можеби он може да помогне повеќе во младинската школа да имаат поголем успех

Оди Врба кој те ебе, може Скопје и без тебе. :)

Според многу фанови на МЗТ, Врба има шитнато за пари едно финале со Работички. Ондак за што доаѓа во тимот, да намести уште некое првенство? :icon_mrgr:

Во право си, сега има и подобро обезбедување и се, ама на видеото се гледа и деца дека има таму. Ама како и да е, се додека не се крене навивачката култура на повисоко ниво и оние дечишта што почнуваат со инциденти не се превоспитаат, неутралци не верувам да има на трибини. Зашто јас би си го однела детето на утакмица и да гледа како се тепаат полицијата и навивачите или навивачите меѓу себе?
За вчера ми рекоа дека на трибината на фемили имало тепачка, вистина е?

Имаше и тепачка , а на пауза меѓу полувремиња се пушат фишои,додека меѓу четвртини пошо е една минута паузата само се шмрка.Никако не го носи детето битанги ,наркомани,пијаници свашта идиоти.

Врбица даде доста за репрезентација, има доста познаници низ светот ако може да помогне зашто да не му се даде шанса :)
Следен чекор Тони Симич за почесен претседател :LOL:

Имаше и тепачка , а на пауза меѓу полувремиња се пушат фишои,додека меѓу четвртини пошо е една минута паузата само се шмрка.Никако не го носи детето битанги ,наркомани,пијаници свашта идиоти.

знаев
Не туку мудрувај, луѓе што навиваат за работнички ми рекоа дека се тепале фемили и затоа прашав.

Интересно што обичните утакмици кај што нема никакви инциденти се играат пред речиси празна сала,за разлика од дербињата каде што колку толку има гледачи.
Нејкеле да идат луѓето ради инцидентите,приказни за мали деца.

знаев
Не туку мудрувај, луѓе што навиваат за работнички ми рекоа дека се тепале фемили и затоа прашав.

Се извинувам длабоко за мојот сарказам госпоѓо.Поентата ми беше дека нема везе твоето и не држи вода зошто во твојата ебана земја на секој чекор има тепачки и криминал и твоето дете ќе израсне во таква средина,факт.

За изјавата на рајкович пошто падна муабет, прашајте татковците и мајките, што му има напраено рајкович на мзт, пред мнооогу години кога бранел бои на дрес :cool: (иначе и ја го мрзам пошто се пали ко млад мајмун али што е тоа е)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom