Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
хахахахаахаа
абе брат
хахахахахахахааахахха
Види го како си ги вади цифриве од рака.
Ламберт е чисто 4м ад онс и да има, ќе бидат само за освојување ПЛ или ЛШ. Ако освоиме, нека им дадат уште 4.
П.С. Ламбер сезонава даде голови колку што Керол нема за цела кариера.

Е незнам дали ќе бидат за освајање на титула. Клаузулите се обично за голови и одиграни натпревари. пример изигра 10 утакмици 2м за Саутемптон итн итн.

Се збореше дека у пакет ќе ги договорат ради тие небитните да не земат пари. Ама сега Ламбер испаѓа посебен трансфер а Лалана посебен. Многу ги напраивме паметни Ливерпул вчера а изгледа не се толку.
Само на момент ни изгледаше така:D

Уште ништо не е завршено, може Ловрен ќе биде 35м.

Отсекогаш сум сакал да го видам Ламберт во црвениот дрес, само се мислев дека нема да ми се оствари желбава....ова е исто како некоја жена старија да ја свиѓаш а свесен си дека нема да ја имаш :D

Стварно трогателна приказна е оваа на Ламберт, дури на залезот на кариерата го оствари за што сонуваше уште како мал, само ми е мака што не играше од порано во ПЛ барем.

Отсекогаш сум сакал да го видам Ламберт во црвениот дрес, само се мислев дека нема да ми се оствари желбава....ова е исто како некоја жена старија да ја свиѓаш а свесен си дека нема да ја имаш :D

Стварно трогателна приказна е оваа на Ламберт, дури на залезот на кариерата го оствари за што сонуваше уште како мал, само ми е мака што не играше од порано во ПЛ барем.
А до сега во каков играше ? :cautious:

Морав брат, интересно ми се виде. А те сфатив што сакаш да кажеш :D

Го направи Роналдињо, Ламберт сега:)
Иначе што толку трогателно да не беше оној Лалана ,Ламберт никад и немаше да заигра т.е тренира со прв тим на Ливерпул.
Цел живот игра во понизок ранк,али Британциве по страниве направија херој од него, Скаузерот се враќа како божем ќе се утепа од играње следнава сезона:)

Го направи Роналдињо, Ламберт сега:)
Иначе што толку трогателно да не беше оној Лалана ,Ламберт никад и немаше да заигра т.е тренира со прв тим на Ливерпул.
Цел живот игра во понизок ранк,али Британциве по страниве направија херој од него, Скаузерот се враќа како божем ќе се утепа од играње следнава сезона:)

Сакаш да кажиш дека Ламберт е купен специјално заради Лалана? :) Си се излажал, Лалана и Ламберт немаат врска во нивните два трансфери.
Незнам дали знаеш ама Ламберт беше неколку години најдобар стрелец во пониските лиги со ред, незнам зошто кога има толку добар скор да не го земат порано во Чемпионшип, па и во ПЛ. Ништо повеќе не е сега Крис Пауел, од тоа што беше Ламберт на негови години, а тој игра во Јунајтед.

Сакаш да кажиш дека Ламберт е купен специјално заради Лалана? :) Си се излажал, Лалана и Ламберт немаат врска во нивните два трансфери.
Незнам дали знаеш ама Ламберт беше неколку години најдобар стрелец во пониските лиги со ред, незнам зошто кога има толку добар скор да не го земат порано во Чемпионшип, па и во ПЛ. Ништо повеќе не е сега Крис Пауел, од тоа што беше Ламберт на негови години, а тој игра во Јунајтед.

Епа ако не е купен ради тоа само ќе ми докажат колку незнаат што прават(пак)
Верувам дека има некаква поврзност иначе не се нормални.Пред 2 години Снајдер неќеа да го земат стар им бил за сега Ламберт да го донесат ?!?!?

Иначе до лани незнаев дека постои играчов.Бил најдобар стрелец верувам али у втора лига,што фајде.И Инс газеше у втора лига и Заха и Шелви па што ?? Ниеден не стана играч.

Верувам дека има некаква поврзност иначе не се нормални.Пред 2 години Снајдер неќеа да го земат стар им бил за сега Ламберт да го донесат ?!?!?

Иначе до лани незнаев дека постои играчов.Бил најдобар стрелец верувам али у втора лига,што фајде.И Инс газеше у втора лига и Заха и Шелви па што ?? Ниеден не стана играч.

Прво, Снајдер не одби.
Второ, моментално Шелви за Заха и Инс е измислен и покрај тоа што не играат на иста позиција.

Ти кажа Пеџа, Снајдер не одби. Друго е тоа што до лани не си знаел дека постои ваков играч, гол-машина, која заслужи многу порано да игра во ПЛ. Какви тешки мизерии од напаѓачи играле во ПЛ, овој за нив е Марадона и Пеле во едно. Од Ламберт не се ни очекува да стани играч допрва. На 32 години само треба да го прави тоа што го правеше во Саутемптон, и да биде играч од кој ќе може да учат помладите во нападот.[DOUBLEPOST=1401475875][/DOUBLEPOST]Kolo Toure is recovering from malaria with less than two weeks until the World Cup gets underway.:pos:
Да му ебам црнчугата, која појава е еј :D

Снајдер имаше катастрофален пад на форма, а бараше плата пичку матер, поише од Џерард. Побарај да видиш у Галата што плата земаше (или може и уште зема). Ламберт сигурно нема да има некоја голема плата, т.е ќе си биде таман за squad player.

Го знаеш мојот став за британциве у генерала, али овој е стварно исклучок. За вакви ефтини пари, и те како ни доаѓа добро. Подобро искусен бекап напаѓач за ефтини пари (да занемариме дека е наш фан), отколку некој надежен талент за скапи пари.

Плус Рики се вика... а ја не познавам лош играч што се вика Рики :rolleyes:

Kolo Toure is recovering from malaria with less than two weeks until the World Cup gets underway.:pos:
Да му ебам црнчугата, која појава е еј :D
Александар Македонски умрел од ова (најверојатно), а ќумбево ќе преживее (n)

Mignolet/Vorm

Signing/Johnson - Lovren/Skrtel - Sakho/Agger - Moreno/Enrique

Gerrard/Lucas- Henderson/Can

Coutinho/Lallana

Sturridge/Konoplyanka- Suarez/Lambert - Sterling/Borini​

Интересов за Конопљанка олади, али пак мислам дека само прашање на време е кога ќе се поврземе пак со него, па мислам дека ќе го земеме. Ламберт, Лалана и Морено стануваат се посигурни, Чан е во заебани преговори, а Ловрен би требало исто да се земе. Ворм беше единствениот што се шпекулира, затоа тој е ставен тука, нема да ме изненади и друг ако дојде место него. Значи вака уште еден десен бек да се земе, и сметам дека имаме јак состав, ова на хартија стварно топ си изгледа. Плус да не заборавиме дека ќе ги имаме и Ален, Ајб, Кели, можда Илори, Фланаган, веројатно и Тешеира.

Mignolet/Vorm

Signing/Johnson - Lovren/Skrtel - Sakho/Agger - Moreno/Enrique

Gerrard/Lucas- Henderson/Can

Coutinho/Lallana

Sturridge/Konoplyanka- Suarez/Lambert - Sterling/Borini​

Интересов за Конопљанка олади, али пак мислам дека само прашање на време е кога ќе се поврземе пак со него, па мислам дека ќе го земеме. Ламберт, Лалана и Морено стануваат се посигурни, Чан е во заебани преговори, а Ловрен би требало исто да се земе. Ворм беше единствениот што се шпекулира, затоа тој е ставен тука, нема да ме изненади и друг ако дојде место него. Значи вака уште еден десен бек да се земе, и сметам дека имаме јак состав, ова на хартија стварно топ си изгледа. Плус да не заборавиме дека ќе ги имаме и Ален, Ајб, Кели, можда Илори, Фланаган, веројатно и Тешеира.

Уште еднаш ти ако ми ја пишиш табелава овде, ќе те блокирам на кајганава.

Море јас глата ќе му ја дупнам уште еднаш ако ја стави. Посебно за десен бек никако да се помири дека Фланаган ќе биди резерва :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom