HITNO POMOSH MI TREBA AKO MOZHE NEKOJ DA POMOGNE FALA !!1!!!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
ZDRACO AKO MOZE NEKOJ DA MI POMOGNE UTRE POLAGAM MATURA I SEGA EDEN DRUGAR MI PRATI OD PORANESNI GODINI NESTO AMA JA NE ZNAM NEKOI PRASANJA POMAGAJTE ZA DA NE PADNAM DALI NEKOJ BI MOZEL DA MI POMOGNE AKO MZOE ???/

EVE GO GLEDAM TESTOV PRED MENE E I IMA NEKOI DEBILNI PRASANJA SO GI NEMAME UCENO DO KOGA VLADAVA KE NE ZAEBAVA SO VAKVI RABOTI ??!!?1?

PRVOVO PRASANJE GO PISUVA Име,Презиме и Клас: I NEMA NISTO IZGLEDA OTVORENO PRASANJE E NI KAZAA NEMALO DA IMA OTVORENI PRASANJA ZASTO LAZAT NE MI E JASNO DALI NEKOJ GO ZNAE PRASANJEVO AKO MOZE NEKOJ DA MI POMOGNE MNOGU KE MU BIDAM BLAGODAREN FALA MNOGU DECKI FALA ODNAPRED SE NADEVAM NEKOJ KE MI POMOGNE

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
ПИШИ молчењето е злато.........уствари ако пишиш молчењето е злато сепак не си замолкнал туку си кажал нешто............уф тешка ситуација, нз шо да пишиш.

Тргни коса црта ако не а?!

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.800
Поени од реакции
1.520
Немај гајле, таму само напиши некое ромско име, пошто на тој начин ке го збуниш компјутерот пошто роми нема многу. Ако те прашат оти така си направил, ке ги наречеш "расисти", ке се исплашат и ке те пуштат.

И обавезно кај што има полиња со назнака "Не пишувај ништо, се потполнува од официјално лице" да напишиш "ОК".

Со срека.

П

Паган-др

Гостин
Lele decki daj neka proveri nekoj, vikaat prasanjata gi imale vo gimnazijata vo Berovo, dajte neka proveri nekoj decki, panika me fakja, ako ima nekoj drugar od Berovo neka prasa. Tamu prvi gi odnele testovite posto daleku se, i nekoj im vlegol gi zemal ama se kriele ne gi davale, po drugari samo!!!!! DAJTE DA BIDEME SLOZNI SITE ZAEDNO!

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
DRUZE VERUVAJ SUM GO POMINAL OVA TI DAVAM SOVET KAKO BRAT, AKO NEZNAES PROBAJ PREPISI OD DECKOTO/OROSPIATA DO TEBE SO E, VERUVAJMI DEKA RABOTI.. ETE 2-3 PATI PAGJAV GODINA I SEKOJ PAT MI RABOTESE OVA.. SVE TOCNO I IME I PREZIME I KLAS.. AKO NE USPEE SAMO KAZI, ZA NAREDNA GODINA IMAM PRIATEL SO E HAKER I SE ZANIMAVA SO BUBICI, KJE TI SREDI ZA MN EFTINO BRAT ZA 1300 POSTO SI MI PRIJATEL NA FORUM KE MU RE4AM HAHAHAHA. KJUTI NEZNAE ;)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Леле веќе од овие нови членови кои само прашуваат за матурата. Па како не ви е срам. Овој период од годината само тоа се случува. Ова е последица на државава, бидејќи само ние на балканов дозволуваме да ни пеат и свират шабанерии со 0% музичка убавина, па децата ни се пијанчат на 14 години на нивни концерти и дома кога ќе се вратат ни повраќаат во купатилото. Затоа ниедно од нашите деца никако да седне пред книга и да почне да учи за матура, па сега ги трпиме истиве како пишуваат на форумов. Треба да се забрани турбофолкот, а и САРС и Дубиоза веќе да не ги викаат во Македонија пошто досадни се, се они доаѓаат тука.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.800
Поени од реакции
1.520
СО СРЕЌА НЕКА ВИ Е НА СИТЕ, ДА ЗНАЕТЕ У СЛУЧАЈ ДА ВЕ КУТНАТ, ДА НЕ СЕ НЕРВИРАТЕ, БАРААТ ЛУЃЕ ЗА ТУШКАЊЕ ТЕНКОВИ У РУСИЈА (ОНИЕ ШО НЕ ПАЛАТ) ИЛИ ИДЕТЕ У БРАЗИЛ СЕА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО ПРОСТУТУЦИЈА ЦВЕТА НА МРТВО И СЕ ТОА

Kajgana Shop

На врв Bottom