Дали жените сакаат да голтаат?

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.G
  • Време на започнување Време на започнување

Дали жените сакаат да голтаат?

• Вкупно гласачи
    386
@sneui @JETKUNDO сте пробале вие па го лајкнувате постот на @Baby_Pink ? мислам ако не тогаш што рипате као прле пред магаре?
ја као мушко неам таков фетиш да партнерката голта нити па би ја терал али доколку пројави желба не би ми преставувало проблем да и го истресам у уста

A зашо го третираш како фетиш? Зошто не како дел од сексот? Исто како да кажеш ја неам фетиш у доги да ја ебам, ако пројави желба нема проблем.
Ти не лижеш? Нема таму течности, сокови.. не ти свршила некоја на фејс ситинг?
До кога со терање у секс, давање, зимање..
Нема морални вредности у сексот, нема мачо ствари, нема ја тоа не го праам оти сум христијанка..
Има само уживање и лимитирање у уживањето.

A зашо го третираш како фетиш? Зошто не како дел од сексот? Исто како да кажеш ја неам фетиш у доги да ја ебам, ако пројави желба нема проблем.
Ти не лижеш? Нема таму течности, сокови.. не ти свршила некоја на фејс ситинг?
До кога со терање у секс, давање, зимање..
Нема морални вредности у сексот, нема мачо ствари, нема ја тоа не го праам оти сум христијанка..
Има само уживање и лимитирање у уживањето.
не практикувам работи што мене не ми причинуваат задоволство на мене и на партнерката и се изјаснив дека доколку партнерката посака нема проблем не ми менува ништо а да правам нешто што не ми е битно само затоа што е дел од сексот епа нема :)
според некои партнерките им уживале кога им бутаат прст у гз дур овие го клецкаат, дали ти ова би го прифатил засо е дел од сексот и само би уживал?

не практикувам работи што мене не ми причинуваат задоволство на мене и на партнерката и се изјаснив дека доколку партнерката посака нема проблем не ми менува ништо а да правам нешто што не ми е битно само затоа што е дел од сексот епа нема :)
според некои партнерките им уживале кога им бутаат прст у гз дур овие го клецкаат, дали ти ова би го прифатил засо е дел од сексот и само би уживал?

da

They seriously need to bring back asylums.They can't comprehend anything

@sneui @JETKUNDO сте пробале вие па го лајкнувате постот на @Baby_Pink ? мислам ако не тогаш што рипате као прле пред магаре?
ја као мушко неам таков фетиш да партнерката голта нити па би ја терал али доколку пројави желба не би ми преставувало проблем да и го истресам у уста

А што те занима тебе зашто сме лајкнале ? кејф ми беше и и го лајкнав коментарот,и ?

не ти дале да и го истресеш на некоја у уста,или немаш муда да го побараш тоа,па ќе ја истураш фрустрацијата тука?

Луѓе, ве молам фокусирајте се на темата, којашто гласи „Дали жените сакаат да голтаат“.

Значи, ако сте жени, кажете дали сакате да голтате. Ако сте мажи, кажете дали имате искуства со жени што сакаат/не сакаат да голтаат.

Благодарам.

Zavisi od tipot na devojkata a i od tipot na vrskata so deckoto, bliskosta i strasta. Vo Makedonija sigurno ima sto goltaat ima takvi sekade.

Абе ајде,90% од женските што ја отвориле темава сакаат да голтаат,само се прават тука.Другите 10% или не пробале..или партнерот им направил да се гадат од тоа. :P

Тоа според мене е индивидуално кај секоја жена. Некои сакаат,а некои не можат ни да помислат на тоа.

Абе ајде,90% од женските што ја отвориле темава сакаат да голтаат,само се прават тука.Другите 10% или не пробале..или партнерот им направил да се гадат од тоа. :P

Да а? а ти како го тераш дечко ти да пие сок4е од јабол4е, па затоа не ти е гадни4ко, т.е. не ти "направил" да ти биде гадно? hehe.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom