marinium
Even Cops Dial 911 -S.W.A.T !
- Член од
- 5 мај 2013
- Мислења
- 994
- Поени од реакции
- 506
copy thatTad idemo u akciju
Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
copy thatTad idemo u akciju
Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2
Така кажа некој член на форумов дека им пикнале пред извесно време припадник од Алфите...
Така кажа некој член на форумов дека им пикнале пред извесно време припадник од Алфите...
Абе јас не реков за во мисијата исаф-авганистан јас ти кажував за во ирак.Мисијата слобода за иракДе пријателе објасни ни ја од прва рака ангажираноста на Македонските војници односно припадници на пСО и ЗОК во операцијата ИСАФ.позз
Де пријателе објасни ни ја од прва рака ангажираноста на Македонските војници односно припадници на пСО и ЗОК во операцијата ИСАФ.позз
НЕ СЕ ОДНЕСУВАШЕ ЗА ТЕБЕ ПРАШАЊЕТО!ти кажував за во ирак.Мисијата слобода за ирак

Од последното апсење на ебр.Волфот убаво може да се види бровингот 12,7.
Прегледај го приврзокот 93862
какви се тие на бтрките и на хермелините ?[DOUBLEPOST=1401558269][/DOUBLEPOST]http://www.specijalne-jedinice.com/...epublike-Makedonije.html#sthash.mpmVnFrA.dpbsна админи и модератори уствари им е работа да ги читаат темите за кои се поставени и да санкционираат неправилностиПа нели темава македонски специјални единици. Малку и вие да се спукате и пресметате. Во случајов оружје ви се зборовите.
Иначе не ја читам редовно темава. Имате пријави под секој пост, кликнете го за да ми стигне известување за неправилности.
Ќе зачистам вечер, се шо не е во контекст на темава.