Фан Клуб: Челзи

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Кај забегаа бе?:tapp: Само ако не му го продужат договорот на Лампард.:facepalm:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Следен аватар :D

Него, Тиаго? :D
Ахам, си имам едно фолдерче со слики што ми се аватар материјал и оваа дефинитивно ќе ме краси во иднина :D

Јас си останувам на тоа дека ништо нема да ме боли за трансфериве :D Чув му завршува договорот со Атлетико па нема да им плаќаме на Атлетико. Нека дојде ако сака, што да кажам. :icon_mrgr: Коста, Тиаго,Куртоа, уште Туран да го земеме некако и титула во Шпанска лига не ни бега.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Ахам, си имам едно фолдерче со слики што ми се аватар материјал и оваа дефинитивно ќе ме краси во иднина :D

Јас си останувам на тоа дека ништо нема да ме боли за трансфериве :D Чув му завршува договорот со Атлетико па нема да им плаќаме на Атлетико. Нека дојде ако сака, што да кажам. :icon_mrgr: Коста, Тиаго,Куртоа, уште Туран да го земеме некако и титула во Шпанска лига не ни бега.
Филипе Луиз го заборави. Епа кога не тепаа во ЛШ, ако им е :D

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Неам ништо против трансферов ако и на Лампард му се продужи договорот, али да донесеш 33-ри годишен играч а да не му продужиш договор на легендата на клубот треба да си скроз мрднат.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Член од
16 јули 2010
Мислења
3.083
Поени од реакции
2.026
Ги одиграл сите минути во најбитните натпревари за Атлетико сезонава, против нас, Барса, Реал.
Не ми остави некој голем впечаток кога играше, ама сепак не се нашол случајно во тимот.
Кога го бара Мурињо сигруно има некои планови со него. Во секој случај ни треба ваков играч во тимот (копач), ама не ми е јасно зошто Тиаго а не некој помлад пр. Погба, Паулињо и сл.
Едниствено што во моментов ми е логично, бидејќи Тиаго е 33 год со тоа е играч за една сезона максимум 2 е „купување“ на време за Чалоба да созрее уште малку...

Лампард мора да биде понуден со едногодишен договор.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667
Тиаго растури во утакмицата на Стемфорд. При првиот гол, пасот кон Хуанфран беше негов по кој после падна гол. Т.е. воопшто, јака сезона изигра Тиаго, ама не знам што баш он ќе допринесе во играта. А може и да е само онака, медиумска измишљотина.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
И така нема што многу да си збори па ај си правиме филмови :D

Chelsea can easily afford to spend £150m in the transfer market this summer and still remain compliant with FFP.

Имате 150 милиони летово. Кого ќе донесете?

H

HoT IcE

Гостин
И така нема што многу да си збори па ај си правиме филмови :D

Chelsea can easily afford to spend £150m in the transfer market this summer and still remain compliant with FFP.

Имате 150 милиони летово. Кого ќе донесете?
Змејски. Ирина Шајк и Кејт Аптон.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Неам ништо против трансферов ако и на Лампард му се продужи договорот, али да донесеш 33-ри годишен играч а да не му продужиш договор на легендата на клубот треба да си скроз мрднат.
Со ова дефинитивно ќе потврдат дека се ретардоси и ова ќе биде еден голем дисреспект за една голема легенда,кој игра и го сака клубот со срце.

Kajgana Shop

На врв Bottom