Ахам, си имам едно фолдерче со слики што ми се аватар материјал и оваа дефинитивно ќе ме краси во иднинаСледен аватар
Него, Тиаго?
Филипе Луиз го заборави. Епа кога не тепаа во ЛШ, ако им еАхам, си имам едно фолдерче со слики што ми се аватар материјал и оваа дефинитивно ќе ме краси во иднина
Јас си останувам на тоа дека ништо нема да ме боли за трансфериве Чув му завршува договорот со Атлетико па нема да им плаќаме на Атлетико. Нека дојде ако сака, што да кажам. Коста, Тиаго,Куртоа, уште Туран да го земеме некако и титула во Шпанска лига не ни бега.
Змејски. Ирина Шајк и Кејт Аптон.И така нема што многу да си збори па ај си правиме филмови
Chelsea can easily afford to spend £150m in the transfer market this summer and still remain compliant with FFP.
Имате 150 милиони летово. Кого ќе донесете?
Овие вредат 150 милиони?Змејски. Ирина Шајк и Кејт Аптон.
Со ова дефинитивно ќе потврдат дека се ретардоси и ова ќе биде еден голем дисреспект за една голема легенда,кој игра и го сака клубот со срце.Неам ништо против трансферов ако и на Лампард му се продужи договорот, али да донесеш 33-ри годишен играч а да не му продужиш договор на легендата на клубот треба да си скроз мрднат.
Па Шајк и Аптон не вредат толку али Змејски и те како.Овие вредат 150 милиони?