Фан клуб - РК Вардар

omgg.jpg

Ajde uste Lindberg pa koj saka 4 neka bide :icon_lol:

Жоан Кањелас те молам Господе! :cuc:

Што правите бре Самосоненковци цела Европа сакате да донесете...викнете ме и мене знам да бранам..

Што правите бре Самосоненковци цела Европа сакате да донесете...викнете ме и мене знам да бранам..

Прати некоја од госпожите од фамилија што ти се, ќе средиме нешто за хонорарна работа во соблекувална.. :)

Све пријавено со плави картончиња, пензиско и тако даље.

Една шо ја иам на ФБ од плаво бел свет почна веќе со сечење вени и пцуење на Марковиќ :pos: ај у што кладба дека ќе се јави Лино сеа и ќе вика дека се "изиграни" и дека не било фер така :LOL:

Прати некоја од госпожите од фамилија што ти се, ќе средиме нешто за хонорарна работа во соблекувална.. :)

Све пријавено со плави картончиња, пензиско и тако даље.
Не се нервирај..си го освоивте купот треба да си радосен

Не се нервирај..си го освоивте купот треба да си радосен
Дај бе не ги потете јајцава на овој фан клуб на ова време, ајде гитла!

п.с Знаеш ли дека тоа ви беше последната титула??[DOUBLEPOST=1401280185][/DOUBLEPOST]http://sportmedia.mk/vardar-dobiva-bilet-za-direktno-uchestvo-vo-ligata-na-shampionite/

Бомбите што ке доаѓаат сигурно не доаѓаат со примарна цел да играат во СЕХА лига :)

Последно уредено:
http://rkvardar.com.mk/mk/news/vardar/1326-2014-05-28-12-00-18

И Лука Раковиќ си заминува од Вардар:unsure:
“Moментално сеуште незнам каде ќе ја продолжам мојата кариера, но се надевам дека тоа ќе биде добар и квалитетен клуб, со шампионски амбиции”. и сега уште фали да се оствари пророштвото на Сабја дека ќе оди во Металург

http://rkvardar.com.mk/mk/news/vardar/1326-2014-05-28-12-00-18

И Лука Раковиќ си заминува од Вардар:unsure:
“Moментално сеуште незнам каде ќе ја продолжам мојата кариера, но се надевам дека тоа ќе биде добар и квалитетен клуб, со шампионски амбиции”. и сега уште фали да се оствари пророштвото на Сабја дека ќе оди во Металург
лука се враќа во Хрватска :D ШТЕТА за вардар, испуштија добар ракометар, но конкуренцијата си го прави своето.

Колку леви бека планираат да купат ,сите.Оваа сезона се купуваа крила,крила и голмани оваа изгледа само леви бекови.

Ако дојде и Доминиковиќ тоа се веќе 6 .Филип,Растворцев,Лацковиќ,Горбок,Абутовиќ и Доминиковиќ.Филип,Лацковиќ,Горбок и Абутовиќ беа повеќе од доволни за секој аспект од играта.И Куковски го заборавив значи 7 играчи на една позиција.

Последно уредено:
Доминиковиќ пред вратите на Вардар хахахаха
Лошоуууу и тотално без компас...
Ни затребал Доминиковиќ... Левата страна ни е добро покриена со доаѓањето на Горбок и Лацковиќ плус со тоа што Растворцев ќе се опорави.
Ако дојде Доминиковиќ тоа би значело дека или Растворцев или Кукоски ќе си заминат, а се мислам дека изборот ќе падне на Мики што би било разочарување од највисок степен. Дури можно е и двајцата да си заминат...

За Раковиќ, со среќа нека му е во кариерата, не требаше да го пуштат ама тоа е... Се надевам само дека нема да отиде во Металург...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom