Фан клуб - РК Вардар

Го знам кој играч се работи, Андоновски е да, лево крило со коси така подолги, добар играч, после една утакмица во Битола против нив не отепа тој 7-8 гола ни даде и нашето директорче Пискачев слезе земаше податоци од него за можен трансфер кај нас :)

Значи не бил тој јас што мислам :pos:
Ае да ги ебам, зашто нема никаде официјални состави. Знам за кого мислиш ти, само не сум сигурен дали се презива Андоновски тој :D
https://www.facebook.com/lasko.andonovski
Веројатно овој е тој Андоновски, ама не сум сигурен дали беше овој играчот што ми се свиѓаше како играше :D
Каша попара, муабетот е дека дечкото играше вчера со број 14 и беше лев бек (или среден бек). Нема никакво инфо за нивниот вчерашен состав, само дека нивниот најдобар стрелец дал 7 гола. Па пошто мислам дека дечкото со број 14 ни даде највеќе голови, претпоставив дека се вика Андоновски :pos:Значи воопшто и не сум сигурен дека се презива така :pos:

EDIT:
Он е :D
DSC_0128_resize6.jpg

Лашко Андоновски :D

Овој Андоновски е среден бек и доста добар разигрувач за у наше првенство. Боби Андовски е лев бек додека десен бек игра Александар Стефанов кој е во позадина на сликата во претходниот пост. Таа е првата бековска постава на Пролет, а Стефанов левучарот им е најквалитетен бек, според тоа шо ги имам гледано неколку пати.

Боби е од Драчево.Играше и за МРК и за ПРО беше повикуван. Некоја сезона и за Рк Драчево играше.

Овој Андоновски е среден бек и доста добар разигрувач за у наше првенство. Боби Андовски е лев бек додека десен бек игра Александар Стефанов кој е во позадина на сликата во претходниот пост. Таа е првата бековска постава на Пролет, а Стефанов левучарот им е најквалитетен бек, според тоа шо ги имам гледано неколку пати.
Да да Стефанов им е најквалитетен бек, ама вчера не играше воопшто колку што приметив.

Абе чевларот ја прими медаљата или не?;)

Ќе почне некој резиме на сезонава да прави или мрза ве има фатено? :icon_mrgr:

Сигурно чека до јубилејната 1000-ка да дојде темава и да ја отвори он со неговото резиме :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom