Музичко име на тапет : Coldplay

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
сигурен сум дека еден наш член сега се подмочува од среќа :tapp:
али да не биде дека 100% ја хејтам, има само една песна која може да пројде, едвај 2-ка

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
НАЈДОБРА, ЕДИНСТВЕНА, ВИСТИНСКА ЅВЕЗДА. :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Песни за сите вкусови.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Ок е.................ништо спектакуларно. Ко помала појака беше.

За да биди комплетен музичар мора да знај сам да си напиши музика и текст, сам да си го отсвири истото и така. Да не биде сe' во вокалот. Затоа можи да речиме дека е само пејачка, но никако музичар.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Каролинчето има само глас за пеење, многу лоша работа е тоа што таа како личност нема дарба или способност самата да си напише песна да компонирам музика, да направи свој спот што според мене тоа е доста лошо за една пејачка. Каролина има навистина неколку добри песни исто така и спотови кои мене лично ми се допаѓаат еден од нив е и спотот на песната Веќе не се враќаш, тој спот како спот мене многу ми се допаѓа има доста елементи во спотот кој ја опишува денешната млади и нивното пристапување кон врските. Реално гледано Каролина како пејачка помеѓу младите пејачки мене ми е на топ 1 бидејќи реално да гледаме навистина има доста добри песни без разлика тоа што самата незнае да пишува и компонира музика но сепак битно таа ги има испеано песните. Се на се добро е и не може да се каже нешто многу лошо за неа.

Член од
3 мај 2011
Мислења
32
Поени од реакции
37
Каролина, кога бев помала ми се допаѓаа нејзините песни, сега ми е толку атипатична, секогаш некако дигната...Има добар глас но сепак е многу одбивна:))

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Каролина, кога бев помала ми се допаѓаа нејзините песни, сега ми е толку атипатична, секогаш некако дигната...Има добар глас но сепак е многу одбивна:))
Славата ја има удрено во глава, не дека е славна ама ај да не и го кршиме филмот :D

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Многу сте хејтери!
Што претерува Дијаманте, претерува, ама Каролина си е супер. И глас и стас. Кариерата ја почна уште на 12 години и кај неа се’ одеше пополека, без скандали и голи газови. Не дека многу сум ја следела, ама се’ што сум слушнала од неа е на место.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Не почна на 12, туку на 11 години на Макфест.

И она не е композитор или текстописец за да пишува и твори музика и песни, она си е пејачка. Нејзино е да пее, а цел тим се грижи за песните, за продукцијата, за маркетингот, за стајлингот итн.

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Не почна на 12, туку на 11 години на Макфест.

И она не е композитор или текстописец за да пишува и твори музика и песни, она си е пејачка. Нејзино е да пее, а цел тим се грижи за песните, за продукцијата, за маркетингот, за стајлингот итн.
Тоа е точно, но да биде комплетна тогаш би било добро и да е знае да напише песна и да твори музика секако и реално гледано така ќе има подобро иднина.

Имам една замерка зошто Каролина не пее на Англиски? o_O Дали таа има некоја англиски песна...?

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Имам една замерка зошто Каролина не пее на Англиски? o_O Дали таа има некоја англиски песна...?
За кој пазар да пее на англиски?
Има неколку песни од вториот албум од 2001 кои се препеани на англиски, Мојот свет препеана на англиски, и Ideal woman e нејзина.

Е за ваква шминка и стајлинг зборам.

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
За кој пазар да пее на англиски?
Има неколку песни од вториот албум од 2001 кои се препеани на англиски, Мојот свет препеана на англиски, и Ideal woman e нејзина.

Е за ваква шминка и стајлинг зборам.
Зошто пак да не би пеела на Англиски? вака само се ограничува со пазарот може да проба доколку и оди секако.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Зошто пак да не би пеела на Англиски? вака само се ограничува со пазарот може да проба доколку и оди секако.
Тешко им е до Хрватска да стигнат, а не па подалеку. Си знаат Авалон каква е состојбата со музичките пазари, екс Ју земјите без Словенија плус Бугарија и толку е.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Доста и е на Каролина. ЕнЏру дај некоја појака пејачка, пример Елена Ристеска :D

Kajgana Shop

На врв Bottom