Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДК
Пред извесно време дознав дека сум алергичен на полен и домашна прашина. Незнам дали е подобро да седам дома или да излезам надвор. Choose your poison е работава :(

Со жена ми си најдовме работа во Швајцарија. :cool:
Кај нас тешко во исто време партнери да најдат добро платена работа на струката.
Мој је живот Швицарска и гумени јагоди. Значи наредните избори ќе гласам од таму. :P :D

Се надевам ко шо оди развојов на технологијата и прописите, еден ден ќе е потребно и лекарско за зачленување на форум :)

Драга Кајгана,

Добив исплата на пари од мојот спонзор навистина одлично е кога има прелив на пари од сосема друга работа, и тоа ме радува многу бидејќи ќе си купам опрема сега нова :cool: И то драга к, да ти се пофалу :ROFLMAO:

Ја користам приликава да се пофалам дека положив Калкулус 2, досега убедливо мојот најомразен предмет. Се осеќам како да сум се породила а сум носела дете во мене година и пол! Фактички ко две деца ти идат то. Поздрави и честитки.

На потешкио начин открив дека не е фер. Дека страдаат понебитните, поситните, оние шо уствари никому не згрешиле. Тие ќе плаќаат и за мечките шо го држат медот. Овајпат со лесно се надам дека ќе помине, мада г'каво е. Па и он, па и он мирен не може да седе.. Му иаме зборено драга и он знаеше кај и да е вака ќе испадне. И он па..

Плус, оваа вечер сум трезен, заврши ми серијата. Ај нид сам рест!

Драги

Премногу членови изгуби бе ... се повеќе и повеќе M.I.A. членови или такви што станале "гостини", што ти се случува? И тоа не само рандом ликови, туку квалитетни членови, квалитетни луѓе, многу од кои ги знаев лично. Си се запрашал што е проблемот? Ај ќе те оставам да размислуваш.

И јас може да се тргнам еден ден ... Но, не денес. Не се уште. Многумина од нас се уште имаат гомна за јадење и тропање тонови од глупости, не сме завршиле ни приближно :).

Ми треба психолог, ми треба човек со кого можам да разгоравам и да си ги кажам маките без трошка срам и влакна на јазик. Каде сум и што е уште побитно која сум јас!? Не се препознавам....Зарем е возможно да се сменам толку многу!? Се осекам како да сум во затвор, како роб. Ми треба душевен мир. Кога ке си легнам навечер сакам да заспијам со очи широко отворени без да размислувам за истите проблеми. Ах да се имаме целосно сигурно би биле најсреќни. И знам дека тогаш се би било поинаку. И полесно ке се решам од проблемите....
Извини што ти досаѓам, сакав само да ја поделам маката на две.....И веке ми е полесно:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom