Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ауу ајде лепи уште 9 дена, можеш ти тоа !! Од следна година ќе си речам за секоја петка се частам хамбургер од седмица. Па да видиме дали тоа ќе е најдобрата диета во мојот живот, или најдобрата мотивација :cenzura:

- Другар ми: Што праиш брат?
Јас: Еве пеглам кошула ќе искачам.
- Другар ми: А што штирак користиш.
Еве гуглам и не знам што да му одговорам...

Две години е во брак и таа неговата се го научила. Страв ме фати после муабетов, ако е вака дечки понатаму, тешко нас....

Дали само јас кога имам испит за 3 дена морам пред тој испит да правам се само за да направам ''пауза'' ?
Како на пример шетање на кучиња. И тоа прво едното па го враќам дома, па го зимам другото и одиме да се шетаме , никако заедно ;)

Zar sekogas koga treba na praksa da idem u bolnica treba da mislim sto ke praem? Strav me faka od sea a ne koga ke se vrabotim.

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

Passed down to you...

Понекад коа читам некој кому Марфи му се има насмевнато, не можам да го сфатам сериозно.
Но работата е што кога мене ќе ми се насмее... Што кога работите за кои си вложувал пари, средства и пред се` најважно - време, околностите ги свртуваат против тебе? Баксуз кога те тера секој ден по малце, кога си викаш „ај издржи, било и полошо“ и тогаш се случува уште некоја ситна беља да ти се пром`кне низ животот. Праиш заб, те поебува документација за осигуреник, даваш пари за приватно, те запира мурија за ситен прекршок, даваш пари за прекршок, губиш usb стикови, губиш убав чадор... згора на тоа (не)време те поебува....

Сум станал свилен.
Кај бев пред 3 години кога работите беа стварно за нигде?

So says Saladin...

Picture 1595.jpg пред малку,ја поделија дечињава(и остана уште за утре за дома),роденденска торта,внуката 7 години.

ОВДЕ НЕМА ЕДЕН НОРМАЛЕН :pos: :pos: :pos: :pos: :tapp:
10380315_680912048642247_8370983584652950280_n.jpg

Морав да го споделам ова каде што ќе го видат повеќе луѓе, не треба да остане незапаметен ваков спот...

К Р А Ј О Т !!!!!

:cuc::cuc::cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom