Roland Garros | 25 мај - 8 јуни, 2014 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
10390346_559205160864817_2277610610613165644_n.png

Ставете ја во важни темава. :)

Ставете ја во важни темава. :)
@Ilumious стај ја оваа во важни, тргни ја темата за Рим од таму, и затвори ја успат :)) .. забораив јас :D

Утре на терен Федерер и Серена Вилијамс.
Радванска го отвора слемот на централниот терен.

@Ilumious стај ја оваа во важни, тргни ја темата за Рим од таму, и затвори ја успат :)) .. забораив јас :D

Утре на терен Федерер и Серена Вилијамс.
Радванска го отвора слемот на централниот терен.
Даде оставка веќе а? :D

Еве и видеово од будалава, денсаат заедно со Лорен Локоли. :ROFLMAO:

Човекот е легенда. Мене ми се допаѓа и секогаш ми е интересен. Со оваа покажува колку е природен во приватниот живот. Ретки се спортисти што го носат тоа во себе.

Едноставно милина да гледаш Ролан Гарос. Подолги поени, драма, тактика, размислување при конструкција на поенот. Уште веднаш интересен меч на Јужни, милина ми беше да го гледам. До вимблдон со мерак ќе си гледам тенис.

Луѓе аман бе, почна слемов а ниеден коментар нема. :confused: Или чекате да играат Надал и Ноле па да се убацат падобранци и да почнат да се ситат: циган шпански, педер српски, четник, газочепкач и слично...

Уште на стартот се игра квалитетен тенис, Федерер лесно и убедливо против Лацко, Серена веќе го освои првиот сет со 6-2, Јужњи, Степанек и Ниеминен поминаа после победите во пет сетови. Раонич лесно во три сета против младиот и надежен Киргиос... После Серена следи Цонга-ВаЗелин, најинтересниот меч денес според мене.

Федерер го испуштив денеска, сеа Серена втор сет ја пуштив на еуро спорт 2, едноставно ја моча французинката.

Овие се цареви секоја чест за играњево не се знае кој е бољи,а и музикава беше добра.

Се по луда и по луда опрема носат тенисери/ките на слемовите..
Интересно за гледање.
Него Буста како моеше да си дозволи такво пердашење од страна на Јужни..

Утре Ѓоковиќ ќе излезе втор на централниот терен, а Надал својот меч ќе го одигра на Сузан Ленглен, неговиот меч ќе биде трет по ред на тој терен, после Симон - Павиќ.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom