- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 4.245
Вреди само за ефектите, има ептен добри, друго јок, ептен плитко сценариоКако ви се виде Godzilla, вреди да го гледам во кино?
Вреди само за ефектите, има ептен добри, друго јок, ептен плитко сценариоКако ви се виде Godzilla, вреди да го гледам во кино?
Пошто секоја позната личност мора да има минимум 1 човек во светот што го хејта максимално.Како може некој Matthew да го нарече dick turd
Има од Лего филм торентде бре блуреј некое ново (квалитетно) филмче нека излезе веќе Зар мора да одам да им дадам 5 евра на Синеплекс за филм шо не ми се троши толку пари ?
Noah , Grand Budapest Hotel , 300 , Montevideo Vidimo se ??? Кажувајте ако има нешто од овие , без разлика што 300 новиот бил слаб . Ева Грин човече...
Легото го симнав , пуштив 5мин и го изгаснав и избришав. Не го можам. Ви се свиѓаше вас?Глеј го Lego Movie, нема да зажалиш .
Зависи какви очекувања си имал. Мене не ми се свиѓаше според трејлерот, ама другар ми и девојката го гледале заедно и ептен го пофалија, па си викам ај да му дадам шанса и искрено уживав. Ниеден филм не е буквално за секого да му се допадне, но што знам, да го скратиш во првите 5 минути е малку екстрема според мене.Легото го симнав , пуштив 5мин и го изгаснав и избришав. Не го можам. Ви се свиѓаше вас?
Го има need for speed на добра снимка?Има од Лего филм торент
Гранд Будапест ваљда има излезено ама ако нема очекувај за некоја недела да излезе
Јок.Го има need for speed на добра снимка?
Најчеста реплика на подфорумовНе е за сите