Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Солиден филм е The Crimson Rivers. Добар тандем глумци и интересна приказна на убава локација иако можеби малку се претерало со теориите на заговор сепак многу возбудлив трилер.

п.с за љубителите на акција имаше една ептен епик тепачка на Винсент

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.010
Поени од реакции
11.647
Го глеав новиот Икс-мен. Солиден, мада се зезнав прво што не ги изгледав претходните, ама и неиспланирано дојде. (ги имам гледано, ама подзаборавено малку)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Need for Speed е уствари добро опуштено филмче. Лајк од мене.

Како може некој Matthew да го нарече dick turd :facepalm:

Пошто секоја позната личност мора да има минимум 1 човек во светот што го хејта максимално.
Така и овој. :)

B

Blade Torch

Гостин
де бре блуреј некое ново (квалитетно) филмче нека излезе веќе :( Зар мора да одам да им дадам 5 евра на Синеплекс за филм шо не ми се троши толку пари ?
Noah , Grand Budapest Hotel , 300 , Montevideo Vidimo se ??? Кажувајте ако има нешто од овие , без разлика што 300 новиот бил слаб . Ева Грин човече...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
де бре блуреј некое ново (квалитетно) филмче нека излезе веќе :( Зар мора да одам да им дадам 5 евра на Синеплекс за филм шо не ми се троши толку пари ?
Noah , Grand Budapest Hotel , 300 , Montevideo Vidimo se ??? Кажувајте ако има нешто од овие , без разлика што 300 новиот бил слаб . Ева Грин човече...
Има од Лего филм торент :D
Гранд Будапест ваљда има излезено ама ако нема очекувај за некоја недела да излезе :)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
нема од гранд будапест уште, јас со душа го чекам. Од ЛЕГо има излезено, преѓи баш разгледав и од 300 има.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Легото го симнав , пуштив 5мин и го изгаснав и избришав. Не го можам. Ви се свиѓаше вас?
Зависи какви очекувања си имал. Мене не ми се свиѓаше според трејлерот, ама другар ми и девојката го гледале заедно и ептен го пофалија, па си викам ај да му дадам шанса и искрено уживав. Ниеден филм не е буквално за секого да му се допадне, но што знам, да го скратиш во првите 5 минути е малку екстрема според мене.

Пробај пак, ако ја добиеш истата реакција тогаш ништо, тоа ќе е тоа, филмчето не е по твој вкус :).

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Не е за сите :гик:

:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom