Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
The truth has been spoken

"Tobirama boasts a high level of taijutsu prowess. Renown for his near instantaneous reflexes and natural speed, he was hailed as the fastest shinobi of his time.[69] His speed was also lauded by the likes of Minato Namikaze, who himself is renown as the fastest shinobi in history."[DOUBLEPOST=1394194903][/DOUBLEPOST]
До крај со мангата,анимето го гледам чат-пат
Прочитај. ^

The truth has been spoken

"Tobirama boasts a high level of taijutsu prowess. Renown for his near instantaneous reflexes and natural speed, he was hailed as the fastest shinobi of his time.[69] His speed was also lauded by the likes of Minato Namikaze, who himself is renown as the fastest shinobi in history."[DOUBLEPOST=1394194903][/DOUBLEPOST]
Прочитај. ^
шо значи lauded? а инаку Минато не користи телепортирање како Тобирама? па бидејќи телепортирањето е педерско :P иди дека Раикаге е најбрз

шо значи lauded? а инаку Минато не користи телепортирање како Тобирама? па бидејќи телепортирањето е педерско :P иди дека Раикаге е најбрз

Во стилот демек позитивни критики од Minato добил, јас така си го сфаќам. xD

Не можи да е Raikage најбрз кога, Naruto беше побрз од него. :)

заборавив за тоа. А инаку Наруто што направи со телепортирањето,го заборави?

заборавив за тоа. А инаку Наруто што направи со телепортирањето,го заборави?

Искрено... не сум ги доглеал скроз епизодите, а оддамна беше. Се фокусирава (демек) на мангата, се додека не заврши анимето па да ги изгледам од 260та епизода.

Искрено... не сум ги доглеал скроз епизодите, а оддамна беше. Се фокусирава (демек) на мангата, се додека не заврши анимето па да ги изгледам од 260та епизода.
И јас нешто слично ко тебе,но во мангата мислам употреби телепорт од кога превзеда контрола над kyuubi против ајкулата од akatsuki не ми текнува името како му беше

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
Teleport technique and a right handed smash! But all I saw was a yellow flash!!" -Bee
еве на што мислев

Во исчекување сум кога ќе заврши анимето (по година-две), од OTAKU ширум светот едно долгометражно AMV од Мадара. :vozbud:

Ја гледав серијава ама од премногу филери, престанав да ја гледам и сега сакам пак да почнам. Арно ама, незнам до која епизода бев. Последно шо се сеќавам беше Раикаге и ТаСоЦицките како сакаа да го спречат Наруто да заминит во војна, ама Раикагето не сакаше да го пушти, па Наруто докажа дека е брз ко татко му и го пушти. Може да каже која епизода беше таа и од каде од тоа после нема филери ? Пишете во инбокс, ништо не читам друго на темава. :)

ps. Знам малце глупо е напишаново, ама незнам како по друго да објаснам. :D

Ја гледав серијава ама од премногу филери, престанав да ја гледам и сега сакам пак да почнам. Арно ама, незнам до која епизода бев. Последно шо се сеќавам беше Раикаге и ТаСоЦицките како сакаа да го спречат Наруто да заминит во војна, ама Раикагето не сакаше да го пушти, па Наруто докажа дека е брз ко татко му и го пушти. Може да каже која епизода беше таа и од каде од тоа после нема филери ? Пишете во инбокс, ништо не читам друго на темава. :)

ps. Знам малце глупо е напишаново, ама незнам како по друго да објаснам. :D

282 или 283 таму негде,после вака гледај си:
Pick up at 282-283
Skip 284-295
Pick up at 296-302
Skip 303-320
Pick up at 321-346
Skip 347-357

Еден од океј момците ми беше во анимето, тотален пресврт се случи со...! Едноставно цела недела не можев да се соземам, поверувам дека онака почина........ :(

0:57 :vozbud:

Κиши ќе става точκа после војнава или тајм сκип ќе има? Гρеота ќе е да завρши со Мадаρа и сите сρања што ги изгледавме во војнава (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom