Six Feet Under

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Само некако ептен брзо ја изгледа. Проаѓа после некое време, и после ќе се потсетиш пак :D

Знам, ја и обично маратонски гледам серии, ама не знам оваа уште од старт ме опседна. Цело време ја мислев, дури и си префрлував епизоди и на моб по автобус и на факс ја гледав...:гик:
Нешто неверојатно.

Ахх...кај и порано ми беше депресивна оваа Breathe Me, а сега...
Ко да ме отепал некој се осеќам. :place:

Секој пат кога некој ќе пише во темава

azym0pG.jpg

До 4x9 сум стигнат. wow.

Искрено, брзо се гледа. Не е толку бавна како шо е поп мислењето за серијава, или пак јас се навикнав после 2-3 епизоди. :D

Е сега, прашањето ми е, која серија е најблизу до квалитетот и начинот на раскажување и одвивање на дејството и обработката на ликовите? У план ми се Sopranos, The Wire и Mad Men.

До 4x9 сум стигнат. wow.

Искрено, брзо се гледа. Не е толку бавна како шо е поп мислењето за серијава, или пак јас се навикнав после 2-3 епизоди. :D

Е сега, прашањето ми е, која серија е најблизу до квалитетот и начинот на раскажување и одвивање на дејството и обработката на ликовите? У план ми се Sopranos, The Wire и Mad Men.

Sopranos. Bez dvoumenje. :)

До 4x9 сум стигнат. wow.

Ја заврши ли?

Ако да со среќа седативите :icon_lol:

Ја завршив.

Кој курац. Ебате финалето. Оооодлично. Најјако. The fuck.

Ne se sekiraj site befme takvi za vreme I pri zavrsuvanje na serijata....
Srekja tuka se wot, Psyside I forest I iceboy da ti gig ublazat traumite kako posle ova da gledas druga serija...
Psihodelii..q
:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom