Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Родриго и Андре Гомеш од Бенфика пред трансфер во Валенсија. Питер Лим ги имал правата за двајцата играчи. @Atso
Хуан Игнасио Мартинез доби отказ од Ваљадолид.

мхм, само што ништо од Гарај изгледа, се договорил со Зенит. :facepalm:

Да, Гарај во Зенит. Штета, одбра пари пред фудбал. А квалитетен штопер е, посакувам да биде прв избор на СП.

Колку е глуп значи. Демек во некој поголем клуб како Јунајтед или друг голем тим нема да зема голема плата.

Сепак се надевам не е точно тоа што пишуваат медиумите.

Ако не грешам Отаменди веќе го имаат потпишано и плус Матје кој е еден од најпотценетите штопери по мене и не знам зашто досега го немаат побарано некои од топ клубовите. Веќе имаат супер тандем за назад и парите треба да се насочат таму каде што се неопходни засилувања

Кај Матје па и уште Гарај па незнам кој ќе помини низ таја одбрана! :icon_lol:

Ако не грешам Отаменди веќе го имаат потпишано и плус Матје кој е еден од најпотценетите штопери по мене и не знам зашто досега го немаат побарано некои од топ клубовите. Веќе имаат супер тандем за назад и парите треба да се насочат таму каде што се неопходни засилувања

го бараат :) пишав у фан клубот, Пеп телефонски му се јавил да се пресели во Баерн ама Матје одбил (се шпекулира дека му понудиле дупло поголема плата).
Сега и Енрике сака да го донесе во Барселона (наводно спремил 20 милиона).
article-2634946-1E0FA8A100000578-114_306x383.jpg

иначе Матје беше избран за играч на сезоната од страна на навивачите, а и прав Валенсианиста е :)
BWSoQNJIAAAIYNr.jpg

Mathieu (Valencia): "Barça, Bayern? For now, I didn't have contact with them, so I can't say anything. Valencia also decide."

Колку го платија?

Тер Штеген дочекан со песна од Цеца

Која сиромашна презентација (пред се број на публика), подобро да не организирале.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom