Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Ја сменаја сликата и податоците. Ќе мора поажурно овде да му ги најдваме грешките за да реагират.

Хаха гледајте наместо Ракочевиќ шо сурат имат стегнато на официјалната страна на клубот....
http://rkpelister.mk/index.php/player/milosh-rakochevik/
Хаха ја сменаја сликата...:vozbud:(од ко го пишав постот,вчера друга слика беше):гик:
Не бе дефинитивно идоли му сме,НЕ СЛЕДАТ...:cuc:
Треба да ни е чест шо таков клуб не поштова и чита шо пишиме овде...:pipi:

Абе можеби е смешно, ама па и нормално е да следат што пишуваат навивачите за нив. Тоа и најголемите светски спортски клубови го прават. Поарно да следат што пишуваат луѓето тука, отколку да не следат. Точно е дека треба сами да се свесни за многу од пропустите ама не смета да им се кажува и вака кога веќе читаат.

Во меѓувреме пишете се што не чини можеби нешто и ќе се поправи :P. Давајте идеи :cool:.

П.С. Верувале или не, се сеќавам на еден пример од НБА лигата менаџерот на еден од 30те тима призна дека идејата за еден од трејдовите кои ги направиле ја добил од еден од блоговите кои пишувале за неговиот тим. Така што кога може во екипи и бизниси кои вредат милијарди, зошто да не може и тука :)

Еј ако имате нешто да споделите а да не не чита управата (нешто тајно ) , пишите на темата на Фан Клуб РК Овче Поле :vozbud:

Убо не нашлакале во Скопје денес ... 10 разлика:cool:
Ајде уште една утакмица и да заврши ова траги-комична сезона . Издржете уште неколку дена и ќе помини.:D

Ами ако не ја пуштиме , ќе запнат тие и ќе не пуштат како лајно низ вода в недела .:ROFLMAO:

Dobro se drzevte prvo pa se do 10min pred kraj koga totalno padnavte i skoro na kontri se davaa golovi.
Druga rabota svezio golmancina e na Dibirov mu fati dve kontri plus uste odbrani imase legenda e tipot :D Posle utakmica eden otide da se slika so nego so crveno crno zname mu bese u torba staveno ali se gledase malce i legendava mu vika A NE NE bez zname , a nemase nikakva namera tipov so crveno crnoto zname :D Najak e znaci Svezio :D

Свежио е зелено бел од роџење. И ние не паднавме десте минути при крај само ги чувавме силите за со Металург случајно да не се повреди некој а и да не се ицрпуват играчите.

Свежио е зелено бел од роџење. И ние не паднавме десте минути при крај само ги чувавме силите за со Металург случајно да не се повреди некој а и да не се ицрпуват играчите.

Go vrbuevme Svezio da dojde kaj nas, bolje pici ke mu daeme u Fufo (Pelister) :D

Тој шо ќе понуди подобра пица на маса во преговорите , тој ќе го земи Свежио за наредна сезона. :D
Него пари не го интересират , само исхраната му е приоритет...:LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom