Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
А Кашкавало го знајш?:X3:
Да си ебетевекот со тие прекари :ROFLMAO: Еднаш читав на нет најдов Битолски прекари со образложенија зошто ги добиле.Индексо,пошто единствен од маало бил на факс,и некои други.Се помочав.Недај боже во Битола да те замразат комшиите,ќе ти стават некој сјебан прекар после џабе ти лепота и кола и све :D

Да си ебетевекот со тие прекари :ROFLMAO: Еднаш читав на нет најдов Битолски прекари со образложенија зошто ги добиле.Индексо,пошто единствен од маало бил на факс,и некои други.Се помочав.Недај боже во Битола да те замразат комшиите,ќе ти стават некој сјебан прекар после џабе ти лепота и кола и све :D
На прсти се бројат луѓето во Битола шо немаат прекар...:icon_mrgr:

Цревото е претседател на надзорен и како шо подразбрав:sneaky: многу сериозно си го обработва теренот за да се намести за тренер за следна сезона. Засега тој е единствен познат кандидат за тренерската позиција ...
Колку е добро во овај момент тој да застани на клупата на Пелистер , искрено незнам .
Голем скептик сум за него ... Долго време е надвор од ракометот , нема водено екипа 10 години а единствена допирна точка со овај спорт му е следењето на натпревари на дримбоксот.:X3:
Е сеа за другиот кандидат неофицијално си кружат муабетите дека од Каменица се чека позитивен одговор , да прифати да ја земи екипата.
Наводно дошол во Битола по покана на Циле , без никој да знај од управа:) и сите беа изненадени ко се појави в сала .
Го викнал Циле да ги види шо екипа склопија овие дрвата , шо играчи иаме. Исто требаше да присуствува на финалето на Ф4 на младинците ама неможел да допатува во Битола . Поарно шо не стигна ,шо ќе видеше, овие нашите испаднаја од Текстилец:facepalm:

Ако има вистина во ова дека се чека одговор од Каменица (не го земајте за озбилно , непроверена информација е ова) тогаш Циле има намери да прај екипа , чим го враќа стариот тим . Ако не , тогаш со Цревото ќе биди истата песна .
Ќе се врзат со Баге , Иве и компанија и ќе ги прат шемите со трансферите и сите ќе профитират од играчите , само клубот ќе има штета од цела ситуација.
Јас за од домашните тренери најмногу сакав Доне да го видам на клупата на Пелистер , ама како шо разбрав Андон Бошковски е пред договор со Констанца:eek:
Да не испадни да му го фати местото на Шундо , па да ги видиме Шундо и Бранче наредна сезона во Пелистер (недај боже):X3:

Нема врска то шо го пишат на Вики,џабе не пишете,тие страни ги прат некој дечишта шо немат шо да прат со слободното време(ко ќе одмарат дома од гледање порничи):),па ќе му текни да напишат нешто за РК Пелистер,дали има врска или не не е важно,важно е да се биди актуелен...:гик:

Епа и то е показател колку аматерски се работи. Нема чоек да земи да напиши на википедија кој е кадарот :нинџ: Ги знаев овие погоре, само шо никој не ја удостои од нив јавноста да излези да кажи од кај се нашол тој во клубот и како стојат работите. Во декември кажаа дека наскоро ќе биди позната политиката на клубот (шо и да мислеа со ова :sneaky: ) и толку беше...
Од друга страна Моцарто ѓоа пензија го испраќаја ова она, пак се мота во клубот. Овој на Пискачот и тој нешто мати... Ете и Цревото во некојси надзорен одбор :cool: Уште ние тука да формираме некоја комисија и поорганизиран клуб ќе сме од Кил :coffee:

Не знам шо да речам,ама според мене Цревото е најдобар домашен избор од сите тренери кои се на лагер во Македонија...
Каков Доне бре луѓе не заебавајте,иксуството на Цревото со искуството на Доне,не можи да се спореди...па уште Доне во Констанца,нема шанси,не го пуштат тие Шундо оттаму...
Плус Цревото не е тренер ко Цане па да на прати модерен ракомет,ако е излезен од ракометот одамна....
Таа година ко беше Цревото тренер беше најдобра од сите тие години мизерија на Пелистер,со играчи како Кире Атанасовски,Митревски го тепавме Вардар,и несреќно изгубивме дома(ко не скинаја судиите)......
Ја тепавме една јака екипа на Орадеи од Романија со 5 разлика...
Колку сакајте зборајте за Цревото ама дечкото го познава ракометот,покрај то шо се се цени многу себеси,:X3:зафилман е малце,но бара дисциплина кај играчите,има авторитет,нешто шо други тренери од кај нас тешко дека би го имале,посебно не Доне,кој ако дојди во Битола ќе биди како Ѓуптин во Сити Мол...ни знај амбиент,ни психологија на публика,ни табиет на играчи ништо,ниту има врска со управата...
Најдобро решение е домашното,Битолското....единствено ќе биди заебано шо овај работи во Катастаро и прашање е дали ќе можи да се посвети како треба на екипата,а изгледа нема да можи..
Иако јас би бил најзадоволен ако го донесат Каменица....
Таков тренер ни треба..
Цревото нека си ја брка работата со Надзорниот одбор,нека се растрчат малце низ Македонија,да ископат некој талент и да ги донесат овде на долг рок...

Последно уредено:
Од кога јавно признаа дека читат овде :P. Ако Циле има намера да прај сериозна екипа, прв пик за тренер треба да биди Цревото...Кој Доне не се заебавајте нема да се вклопи тој исто и за Каменица сум скептик.
п.с.А Циле чита по форумот ??? Кој го знај :pos: ај за секој случај да болдирам- Цревото за тренер

Ако викате дека чита и Циле:D и јас иам една желба (да не речам мака) , па ќе се обратам од овде .

Во план сум да си купам кола , собрав 500 евра , ми фалат уште 4500 за да ги дособерам .
Ако можиш помагај .:cool:

Фала пријатно.:LOL:

Ми се чини дека пред играчи, тренери, организациски одбор и слично, Пелистер има една многу поважна и поголема работа која треба да ја заврши и без која нема да има напредок - САЛА. Ако не се реновира салата по најновите европски теркови, џабе е се. Кој, како, зошто би ја средил салата не знам, ама тоа мора да биде приоритет.

Салата е во надлежност на општината,Циле нема врска со неа па макар и милијарди да има од шо мака да ја средва салата?Тие тикварите почнаја тогаш да 'мачкат' очи демек ја праела ,се вртеја горе едни двајца стари мајстори со пивото враце цел ден,па уште излегват надлежните на тв и велат дека ја санирале...Ехх маме да ебам нивно предавничко.Условите се катастрофа,и да има јак клуб она нешто е крајно никакво,па од таму доаѓа и каква сала-таков клуб

islovi nemame za evropski utakmici najloso ke bidi ako ne ni odobrat vo ovoj ebaniot kup da igrame bitola pa da treba da patuvame do ohrid ... da se nadevame deka ke se zasilime adekvatno i v godina da se nadevame na edno od prvite 2 mesta so ni nosi seha i liga sampioni :D

Циле го читаше форумот до пред некое време, сега му загинаа наочарите па не може ситни буквите му биле. Или пишувајте со поголеми букви или ништо од желбите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom