Брат, се нервирам со глупостите што се изнапишани на темава. Уште повеќе се нервирам што се ставаат слики и видеа зошто јасно е дека МВР си ја прати темата и некој може да биде препознаен за „нередот и хулиганизмот“ и да добие тоа што не треба да добие.Конечно некој да се најде асално да објасни, особено поради тоа што си бил на лице место. Тоа е Пеџа, нашата чудесна земја, за жал. Нив не ги маваат на дивјачки протести, нас не тепаат на многу помирни протести, тоа е...
Грујо ти ли си?Има ли бе овде админ? нека се затвори темата веке
Кое МВР? На ВМРО или на ДУИ?Spored MVR(uste neoficijalno) ,sluckata definitivno imala drug tek.Interesno
Така е. Населението ги тепаше и ги приведуваше припадниците на МВР.Spored MVR(uste neoficijalno) ,sluckata definitivno imala drug tek.Interesno
Не ме цитирај веќе. Не комуницирам со орангутани. Добредојде на листата на игнорирани членови.хехе абе боту еден престани да си маваш лајкови од другиот профил ,се гледа дека една личност стои позади двата профила[DOUBLEPOST=1400662220][/DOUBLEPOST]
каков бре црн адмирал ,во кој филм си ти бе ,кој и да е на власт од овие полошо не може да биде тоа ти гарантиран,кои црни ОБСЕ ЕУ,тие да беа толку моќни до сега паторот на клоци ќе ги избркаа од влада[DOUBLEPOST=1400662276][/DOUBLEPOST]
па двојните аршини се во нереагирањето на МВР и оставањето на шпоните да палат автобуси и да прават што сакаат,јасно ти е сега или да цртам?
Ако е вистина дека таква изјава дал убиецот сигурно ќе има собир. На крај ќе го направат Ангел виновен.Брат, се нервирам со глупостите што се изнапишани на темава. Уште повеќе се нервирам што се ставаат слики и видеа зошто јасно е дека МВР си ја прати темата и некој може да биде препознаен за „нередот и хулиганизмот“ и да добие тоа што не треба да добие.
Исто така се нервирам и за оние што само снимаа од страна и коментираа, како на видеото погоре што беше поставено ама па до некаде и јасно ми е, знае дека ако биде во толпата ќе изеде пендрак, ќе биде приведен....
Еј, уште не можам да се изначудам на тоа дека возрасни жени, мажи и девојчиња беа прегазени....
Ццц...страшно.
Мислам дека денес од почит према семесјтвото на Ангел нема да има никаков собир. За понатаму не знам, веројатно ќе прочитам на фб ако пише некој или тука на форумов, па да појдам, ПОВТОРНО МИРНО ДА ИЗРАЗАМ НЕЗАДОВОЛСТВО ЗА СРАЊАТА ШТО ГИ ТРПИМЕ НИЕ, ЖИТЕЛИТЕ НА ОПШТИНА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ.
Не знам каква изјава дал. Собирот е за Ангел ама голем процент е и за срањата што се случуваат кај нас во маало, постојано.Ако е вистина дека таква изјава дал убиецот сигурно ќе има собир. На крај ќе го направат Ангел виновен.
Кажи ми ТИ. Има ли разлика меѓу двете МВР-а?Кое МВР? На ВМРО или на ДУИ?
Речиси се е евидентирано тука http://ednimakedonci.blogspot.com/2013/03/blog-post.html[DOUBLEPOST=1400671819][/DOUBLEPOST]Не знам каква изјава дал. Собирот е за Ангел ама голем процент е и за срањата што се случуваат кај нас во маало, постојано.
Пред неполна година на кеј беше истепан татко на дечко што го познавам. Верувам ви текнува...
Нијанси. Има дуализам во институциите.Кажи ми ТИ. Има ли разлика меѓу двете МВР-а?
Не ви е јасно дека треба да има видеа и слики. Мора да има, и да се види што се случува. Вака само им се прави услуга на тие против кои се протестира.Брат, се нервирам со глупостите што се изнапишани на темава. Уште повеќе се нервирам што се ставаат слики и видеа зошто јасно е дека МВР си ја прати темата и некој може да биде препознаен за „нередот и хулиганизмот“ и да добие тоа што не треба да добие.
добро де не ме тепаја зашто па да коментира? не мислиш дека може има работа? си пиша вчера што мисли убаво
Да, секако, форумов е финансиран од Саудиска Арабија. Кајгана значи кршени јајца велигденски, против христијанството значи. А од скршени јајца се прави како кече, како што носеше Калимеро. Tungjeteta.Брат седи на форумов мене многу пати ме банирале и знам дека форумов Шири шип.тарска агенда ама не се откажувај мора масовно да ги организираме протестите и да направиме револуција, а форумов е единствениот начин за тоа.