Насилства во Македонија

MamaLover

Admiral
Член од
2 март 2013
Мислења
296
Поени од реакции
304
Теле, ако падне власта ќе имаш нереди и ќе дојдат ЕУ и ОБСЕ и ќе ја поделат на реони државата и со референдум Шип.тараната ќе отцепи ко Косово а ЕУ и ОБСЕ ќе ти формираат нова влада у Македонија што им одговара нив. Толку ли си глуп бе да му ебам мајката?
Како може да постои волку глупо суштество? Анархија бе дегенерику. Безвластие. Ќе дојде рандом лик и ќе ја силува мајка ти пошто НЕМА кој да го казни.
хехе абе боту еден престани да си маваш лајкови од другиот профил ,се гледа дека една личност стои позади двата профила[DOUBLEPOST=1400662220][/DOUBLEPOST]
Абе адмирале адмирале, критичко размислување е способност да донесуваш заклучоци врз основа на понудената евиденција.
Со твоиве заклучоци не се станува адмирал.

Види, замисли СДСМ се на власт. АКО СДСМ ПАДНЕ, ЌЕ СЕ УМЕШААТ ОД ЕУ И ОБСЕ, ЌЕ ИСКОРИСТАТ ПОЕДИНЦИ МОМЕНТАЛНА ПАНИКА И МОЖЕ ДА ИЗБИЕ ДО ГРАЃАНСКА ВОЈНА.
Ебаниот СТОЈАН АНДОВ да е премиер, истото ќе биде. Сфаќаш???
каков бре црн адмирал ,во кој филм си ти бе ,кој и да е на власт од овие полошо не може да биде тоа ти гарантиран,кои црни ОБСЕ ЕУ,тие да беа толку моќни до сега паторот на клоци ќе ги избркаа од влада[DOUBLEPOST=1400662276][/DOUBLEPOST]
Објасни ми каде се двојните аршини на ВИДЕОВО конкретно? Го дадоа автобусот запален, откако се десила цела работа...

па двојните аршини се во нереагирањето на МВР и оставањето на шпоните да палат автобуси и да прават што сакаат,јасно ти е сега или да цртам?

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.882
Поени од реакции
36.937
Се чудам од вашите коментари како порано можеле да живеат заедно сега не можат зборувам за во време на Југославија, па и во 90-те и одма после војна не било вака, војна нема да се случи тоа заборавите, и на Македонија војна во овој момент е последно нешто што сака да му се случи, во Балкан одамна е решен проблемот и никој не сака да има проблеми веќе, само вие овде што живеете со таква негативна енергија сакате такво нешто да се случи а сум сигурен вие ке бидете како тоа видеото со Трендафил ке бегате на бања за спандилоза кога ке ве викат да ја браните државата. Војна не е детска игра, не е како во филмовите на секому сешто може да му се случи во војна и пак ке речам војна нема да се случи само што вие сте поседувата таква енергија да убиете да колите да масакрирате, на крај од сето ова се гледа што е целта на овие протести а најмногу ми е жал којзнај како се чуствува семејството на Ангел ја искористивте неговата смрт да крадите, да скршете да палите да се заканувате за ваша корист да ги задоволите вашите комплекси не е за нешто друго не е за Ангел, и после едне недела никому ништо се ке биде како ништо да не се случило, дури ке заборави дека постоел Ангел е тогаш како ке се чуствува неговото семејство, се што направивте овие два дена направивте во негово име а знам дека неговото семејство па и Ангел не го сакаше ова. Само бидете наместо нив па и на тие на кои им беа скршени палени дуќаните утре тебе да ти се случи нешто такво а за ништо не си крив за случуката како ке се чуствувате кога ке ви направат штета од минимум 50 илјади евра како се чуствувате само. Срам од вакви ниски луѓе пак ке повторам и од албанската и од македноската страна патиме 70% од населението во Скопје, сите во страв живеат од вакви мањаци кои 5 грама мозок немаат, јас пак ке повторам и самите македонци се плашат од вас сум бил на маркет 5 млади девојки македонки се тресеа што ке им случи една скоро што не и падне несвес од страв.
Во југославија брцавте луѓе? Тепавте и ограбувавте од дворови?

Не се прави наудрен, ова беше прашање на време кога ќе се случеше. Ептен ја претеравте со ножевите. 10 албанци пред некој месец нападнаа 2 деца во Железара па едното мораше да оди на операција во странство за да не остане инвалид. Али не беше толку интересно зошто тоа дете не умре нели.

Прекинете веќе со тоа ножевите. И прекинете вината да ја насочувате само кон овој инцидент. Еден куп тепања и бодења се имаат случено на тој кеј и после се бега во Сарај. Ова е излив за сите случаи што се има собрано.

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
  1. Шип'тарска полиција и власт!

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.882
Поени од реакции
36.937
Нема потреба а и се нема капацитет за одење накај Сарај.

Според мене доволен исход ќе биде ако им се стави до знаење на албањезите дека со Ѓорче веќе нема заебавање и повлекување на нивните бизниси од таму. Исто така затварање на двата пешачки мостови.

Член од
8 февруари 2008
Мислења
175
Поени од реакции
53
Пешачките мостови се најголемо зло, исто и во Карпош 4 за накај циганите само криминал се покачува неколкукратно од тие мостови. Што кур ми е мост што иде само у еден правец. Наш некој да не иде по тој мост ебате.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Детали
Создадено На Вторник, 20 Мај 2014 20:50
ОК, но денеска има нов протест во Ѓорче.
Инаку и ова треба да помине зш нема тв и мора некако да се информираме.

Член од
30 октомври 2010
Мислења
221
Поени од реакции
127
Нема потреба а и се нема капацитет за одење накај Сарај.

Според мене доволен исход ќе биде ако им се стави до знаење на албањезите дека со Ѓорче веќе нема заебавање и повлекување на нивните бизниси од таму. Исто така затварање на двата пешачки мостови.
Така е
Да не се пазари ништо од нив и летно време кога доаѓаат бостани и патлиџани со трактори да продаваат низ населбите не да не се пазари туку да им се даде до знаење повеќе да не бидат видени на тие места.
Мора да превземеме нешто,секој поединец МАКЕДОНЕЦ

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667

Коментар за целава ситуација! 1312! (со чест на исклучоци)

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Vo eden moment janko svinjata ubavo kaza....dobro sto policijata ne gi pusti da trgnat kon saraj bidejki tamu mozese da se sluci bas kako so kaza svinjata (masakar) ...

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667
Vo eden moment janko svinjata ubavo kaza....dobro sto policijata ne gi pusti da trgnat kon saraj bidejki tamu mozese da se sluci bas kako so kaza svinjata (masakar) ...
Колку што знам, групата граѓани сакаше да тргне према Центар (Влада/Собрание), а не према Сарај.

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Колку што знам, групата граѓани сакаше да тргне према Центар (Влада/Собрание), а не према Сарај.
Море да му тргнете на Гујо и Бркот дома да му запалите и обезбедување и стан и се.

Kajgana Shop

На врв Bottom