Насилства во Македонија

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Прочитав дека имал 10 годишен брат. И дека уште криеле од него за случката.

Член од
20 мај 2014
Мислења
3
Поени од реакции
4
Dlaboko socuvstvo do semejstvoto na na ubieniot Angel, a na Vas ostanatite mladi i MATURANTI !!!
Ova, http://tocka.com.mk/1/126943/maturska-parada-po-osmi-pat-na-plostadot-makedonija, najaveno za vo petok, ne smee da se sluci,
...odete na plostadot i zapalete sveka za ubieniot ANGEL, i skrsete im go nosot na onie sto ke igraat kvadril i salsa...
Ako ne mozete toa da go storite kako mladi... pobarajte pomos od nas postarite...

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Dlaboko socuvstvo do semejstvoto na na ubieniot Angel, a na Vas ostanatite mladi i MATURANTI !!!
Ova, http://tocka.com.mk/1/126943/maturska-parada-po-osmi-pat-na-plostadot-makedonija, najaveno za vo petok, ne smee da se sluci,
...odete na plostadot i zapalete sveka za ubieniot ANGEL, i skrsete im go nosot na onie sto ke igraat kvadril i salsa...
Ako ne mozete toa da go storite kako mladi... pobarajte pomos od nas postarite...
Ама малце приглуп си ти, така?
Зашо сакаш на 1200 матуранти да им го заебеш најубавиот период од животот? Шо се должни луѓето кои не се поврзани, ниту сакаат да се поврзани да глумат жалост и да ги ра

Член од
20 мај 2014
Мислења
18
Поени од реакции
22
Лошо Бато твојот и нивен бог не е ист додека твојот вели да се шири љубов нивниот повикува на џихад да се уништуваат неверниците.
Gresis, vo islamot nikako ne se tolerira ubistvo. Pa i da pripagja na bilo koja etnicka grupa, ubistvoto e najgolemo zlo. Ovie sto ubivaat vo ime na gospod, ne znam iskreno...

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
На човек(оној што е родител) да му е страв веќе и преку ден а камо ли па ноќе да пушта свое дете надвор од куќа/стан ...
... Мартин Нешкоски, жртвите кај Смилковското езеро, Ангел ...
Сиве овие деца беа на слична возраст доста млади во самиот цут на животот ...
Политичарите мислам дека барем поради човечкото достоинство и моралот доколку барем 2% ги поседуваат овие нешта треба да сочуствуваат со семејствата на настраданите деца и да си поднесат оставки и комплетно да се повлечат од јавниот политички живот ... јас така би направил да би бил на власт а да ми гине народ секој ден на улица и тоа млади деца !
Но што е па тоа битно еден човечки живот помалку или повеќе битно Грујчо и Алија си се наместија во фотељите и си почнуваат нов мандат ... :tapp::tapp:
:гомце::гомце:

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Gresis, vo islamot nikako ne se tolerira ubistvo. Pa i da pripagja na bilo koja etnicka grupa, ubistvoto e najgolemo zlo. Ovie sto ubivaat vo ime na gospod, ne znam iskreno...
Како не се толерира еве вчера овој го збрца детето со нож дали тоа значи дека не бил муслиман?

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Како не се толерира еве вчера овој го збрца детето со нож дали тоа значи дека не бил муслиман?
Па и Христијани убиваат. Мањебитно е тоа дали е муслиман. Ова е на национална основа.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
.
Мудроста БОЖЈА и Светиот Дух БОЖЈИ е поголем и поважен од точакот, куќата, градот, државата, планетата, ...

Кога сторителот на прво би ја имал Неа/Него, тој засигурно не би украл, а уште помалку би убил, ...

Кога нашиот Ангел би го жртвувал точакот поради Евангелието БОЖЈЕ (Христос), сега би тагувале само по точакот!

Сте слушале дека е речено: »Око за око, заб за заб«.
Јас, пак, ви велам: да не се противите на злото. Ако некој те удри по десниот образ, заврти му го и другиот.
А оној што сака да се суди со тебе и да ти ја земе кошулата, дај му ја и горната облека.
И ако некој те присили да одиш со него една милја, ти оди две.
На оној што бара од тебе, дај му, и не го одбивај оној што ти сака нешто на заем.
Сте слушале дека е кажано -»Љуби го својот ближен и мрази го непријателот«.
А Јас, пак, ви велам: љубете го непријателите свои, благословувајте ги оние што ве колнат, правете им добро на оние што ве мразат и молете се за оние што ве навредуваат и гонат!
(Ев.Матеј 5:38+)

п.с.За службата која ја вршам, пари никогаш не сум зел, а ти ако сакаш и понатаму наречувајме поп.
Ајде бе вакви ко тебе палеа се шо не се слагаше со вашто гледиште , ти најде да сереш, мрш ајде.
И научи малце за религијата, отвори си мозоко.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
.
Мудроста БОЖЈА и Светиот Дух БОЖЈИ е поголем и поважен од точакот, куќата, градот, државата, планетата, ...

Кога сторителот на прво би ја имал Неа/Него, тој засигурно не би украл, а уште помалку би убил, ...

Кога нашиот Ангел би го жртвувал точакот поради Евангелието БОЖЈЕ (Христос), сега би тагувале само по точакот!

Сте слушале дека е речено: »Око за око, заб за заб«.
Јас, пак, ви велам: да не се противите на злото. Ако некој те удри по десниот образ, заврти му го и другиот.
А оној што сака да се суди со тебе и да ти ја земе кошулата, дај му ја и горната облека.
И ако некој те присили да одиш со него една милја, ти оди две.
На оној што бара од тебе, дај му, и не го одбивај оној што ти сака нешто на заем.
Сте слушале дека е кажано -»Љуби го својот ближен и мрази го непријателот«.
А Јас, пак, ви велам: љубете го непријателите свои, благословувајте ги оние што ве колнат, правете им добро на оние што ве мразат и молете се за оние што ве навредуваат и гонат!
(Ев.Матеј 5:38+)

п.с.За службата која ја вршам, пари никогаш не сум зел, а ти ако сакаш и понатаму наречувајме поп.
И од вакви ли си патиме?
Ех оваа моја чудесна земја

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

spiros

Шалом Алеихем!
Член од
7 септември 2008
Мислења
3.225
Поени од реакции
986
Па и Христијани убиваат. Мањебитно е тоа дали е муслиман. Ова е на национална основа.
.

Вистински Христијани никогаш никого не убиле, дури и кога биле убивани!

Нити една жртва не е убиена од страна на албански христијанин!

.

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Знам ама исто знам дека уште не сум чул христијанин да се напакира со бомби да се дигне во воздух заради вера.

Ајд да не одиме на офтопик.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
.

Вистински Христијани никогаш никого не убиле, дури и кога биле убивани!

Нити една жртва не потекнува од албански христијанин!

.
Невалиден аргумент.
http://en.wikipedia.org/wiki/No_true_Scotsman

Темпларите биле христијани, со аманет од Папата убивале и пустошеле.

Kajgana Shop

На врв Bottom