Насилства во Македонија

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Па овие инцесноидните козоебачи коа ги прочитам како серат дека гомното шо го уби детето вчера не бил крив, туку дека системот и опшетството се за обвинување ..
Море, тоа кечињата треба со вашите црева да се напунат.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Еј, ај мал апдејт. јас вчера вртев круг и на крај околу 3 часа стоев на Бумбар во Ѓорче. Ме интересира, други групи каде имаше?
До кога останаа? Јас накај 1 си отидов...

Денес каде во 18?

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Верувате дека причината е таа,точакот ? дека им влегол дома,го украл точакот,овие го виделе,се качиле во кола,почнале да го бркаат со кола,овој бегал со точакот ама каде,на грб го стаил или под мишка(?) па после татково и синов се симнале од кола па Ангел фатил шпринт по крадецот или крадците,уште не се договорија МВР и Шител,бутнал еден,овој станал и го избрцал со нож у срце ? Уклучете мозоците,не се поклапаат работите !

И друга битна работа-каде е точакот ? не се заебавам,озбилно кажувам,и тоа би требало да е предмет за доказ...јас не видов од снимките никаде точак,а ниту слика,а сигурно би го сликале таквото нешто медиумиве наши...

убеден сум,дека не била причина точакот.Можеби се расправале,а можеби и само го начекале таму,излегле,го испокасапиле и избегале..

бтњ,некој што е од таму,дали е блиску местото на убиствово,со куќата на починатиот Ангел ??

@ MONKEY @

ultras
Член од
12 декември 2007
Мислења
280
Поени од реакции
153
Каде сега, што со тоа? Сериозен сум, што е планот? Имаат ли идеја што ќе прават или пак само пак како вчера како муви без глава?
За да има идеја треба да ила лидер , водач на групата штое невозможно во овие услови МВР игра валкано притисоци и закани од сите страни, ригорозни казни че му бапна на организаторите на протестите, а пак доколку некоја организација застани да организира протест веднаш и се лепи полотичка етикета, ако МВР игра валкано и народот треба да игра валкано, но веќем разговор е сведен на раговор кој не е за на социјалниве мрежи

Член од
14 ноември 2011
Мислења
147
Поени од реакции
373
Не најавувајте протести за џабе, не е "законски" - треба одобрение за истиот. Единствено не треба одобрение за некој "извршител" сам да си земе пари од вашата сметка за неплатени сметки за топлификација иако сте исклучени, за нечии жени да можат да го поминуваат денот во салон за убавина и фоткање селфис на фејсбук/твитер и некој да вози Q7, Х6 и сл. возила од по 100.000е на македонска плата.

Ќе чека една армија цајкани, волци, мечки, лавови, тигри, орли и останат дивеч кои треба да смират "тензии" и емотивни испади. Земјава има зацртан колосек и ништо помалку од МАСОВНО излегување и обединување на стотици илјади луѓе ќе натера некој да трепне.

Како и Смилковско, и ова ќе мине. И се ќе биде по старо. Промените треба да ги поттикне младината доколку не сака да живее во ваков свет и да има иднина каква што ни е сегашноста односно многу полоша. Таа младина сега за сега или дреме во кладилници, на фејсбук, твитер или се пакува и бега.

Полиција, старци и луѓе веќе со фамилии нема да променат ништо.

ЕУ, УСА, НАТО и сл. исто - односно на нив им одговараат сите тензии и потенцијални воени жаришта. Пари прават од кризи само.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.858
Поени од реакции
10.701
Се додека народот е во заблуда и им ги лиже газовите на продадените души од политичари, вака ќе биде. Дури и да дојде некој кој заслужува да води држава како што треба, ќе биде отфрлен од будаливе со испрани мозоци. Нека почива во мир Ангел, а за овие бездушниве има посебно место во пеколот.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.972
Поени од реакции
15.255
Еј, ај мал апдејт. јас вчера вртев круг и на крај околу 3 часа стоев на Бумбар во Ѓорче. Ме интересира, други групи каде имаше?
До кога останаа? Јас накај 1 си отидов...

Денес каде во 18?
кај свети лазар болницата.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Дечки само едно предупредување

Внимавајте како се однесувате со членови што имаат малку мислења а повикуваат на линч, чиста Македонија и други радикални мерки. Внимавајте и на други ликови што директно ве прашуваат “Кажи што треба да направиме, за да се одмаздиме?“. Не се впуштајте во планови и долги дискусии со овие ликови, затоа што најверојатно се луѓе што работат во полиција, и чија цел е да извлечат информации од вас.

Од друга страна, дај некој нека пренесе до оние што владеат со државата дека народот снема образи веќе за вртење!
+1

полицијата и те како го следи форумов пошто е единствео место каде што има делумна слобода и луѓето кажуват повикуват на се

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Верувате дека причината е таа,точакот ? дека им влегол дома,го украл точакот,овие го виделе,се качиле во кола,почнале да го бркаат со кола,овој бегал со точакот ама каде,на грб го стаил или под мишка(?) па после татково и синов се симнале од кола па Ангел фатил шпринт по крадецот или крадците,уште не се договорија МВР и Шител,бутнал еден,овој станал и го избрцал со нож у срце ? Уклучете мозоците,не се поклапаат работите !

И друга битна работа-каде е точакот ? не се заебавам,озбилно кажувам,и тоа би требало да е предмет за доказ...јас не видов од снимките никаде точак,а ниту слика,а сигурно би го сликале таквото нешто медиумиве наши...

убеден сум,дека не била причина точакот.Можеби се расправале,а можеби и само го начекале таму,излегле,го испокасапиле и избегале..

бтњ,некој што е од таму,дали е блиску местото на убиствово,со куќата на починатиот Ангел ??
Не ти се јавија од МВР да ти ги покажат доказите и сликите од увидот ?!
Баш сум изненаден ако уште ништо не ти покажале...

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Па овие инцесноидните козоебачи коа ги прочитам како серат дека гомното шо го уби детето вчера не бил крив, туку дека системот и опшетството се за обвинување ..
Море, тоа кечињата треба со вашите црева да се напунат.
Реално гледано системот во државата ни е катастрофа,да ти е страв да искочиш од дома, се може да ти се деси и најстрашното како вчера а правда нема...

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Е да,сегде пратат...и слободно можат да ти влезат и на фб,и да ти прислушкува телефон,комотно.Од искуство зборам,за слична работа...[DOUBLEPOST=1400581314][/DOUBLEPOST]
Не ти се јавија од МВР да ти ги покажат доказите и сликите од увидот ?!
Баш сум изненаден ако уште ништо не ти покажале...
Ај еве ти лајк,пошто за тоа и го пиша постов.

Член од
5 декември 2012
Мислења
48
Поени од реакции
9
Zalno odzemen zivot ne se vraka, ubiecot nema nacija nitu vera toj e ubiec... Toa ne e pricina da stradaat drugi nevini luge od razgneveni gragjani... Nitu Angel ke go vratat nitu taka ke pomognat na semejstvoto vo ovie teski momenti... Setete se na ubistvoto i na Muhamed Jasari nikoj ne stana togas da krsi i pali dugjani na nevini gragjani ... Socustvo do semejstvoto na Angel.

Kajgana Shop

На врв Bottom