Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
По која логика Меси пред Коста?..голојте од пенал, или истрчаните километри на секој натпревар?
Ваљда од истата шо Вела е пред Коста/Адуриз/Гризман (кој рака на срце од фебруари наваму се изгуби тотално)...

Од 0:25 почнува :place::vozbud:

ме потсети на дедото и детето од Малага :)

еве нешто од вчерашната утакмица во Памплона

и нешто за ТВ правата, зелената колона е како е сега, а другата како би било ако би се користел системот од Премиер лигата.
BoAq9XbCAAAZmB6.png:large

- Валенсија оваа сезона лапна поише пари од Атлетико за ТВ права :love: :D, а Бетис поише од пола лига :)

ова е "единствената" лоша работа во ЛаЛига.
а децата ко од Осасуна и Малага се доказ каква страст се има кон фудбалот во Шпанија.

еве и од утакмицата Валенсија - Севиља во ЛЕ :place:
http://giant.gfycat.com/InconsequentialLeanChinesecrocodilelizard.gif

Како се доживува фудбалов во Шпанија... Без разлика за кој тим си.:rolleyes: Штета што не сум шпанец, али не е касно, можда ми е пишано еден ден да живеам во Мадрид!:vozbud: Штета што кај нас фудбалот е на катастрофално ниво... Убаво ќе биде да имаме една лига како онаа на јужниот сосед!:love:

најдобар тренер во месец мај: Франциско (Алмерија)
најдобар играч во месец мај: Диего Годин (Атлетико Мадрид)
07bfc_godin_web.JPG

Која horny wildcat гимнастичарка е оваа Шакира човече, свака му част на Пиќе шо има таква дома, 30 порази ќе заборави. :D
Добра е балансираш со добар вкус после Санса...мислев дека си изгубен случај :)

Како се доживува фудбалов во Шпанија... Без разлика за кој тим си.:rolleyes: Штета што не сум шпанец, али не е касно, можда ми е пишано еден ден да живеам во Мадрид!:vozbud: Штета што кај нас државата е на катастрофално ниво... Убаво ќе биде да имаме една лига како онаа на јужниот сосед!:love:

fixed

најдобар тренер во месец мај: Франциско (Алмерија)
најдобар играч во месец мај: Диего Годин (Атлетико Мадрид)
07bfc_godin_web.JPG

Абе и за август беше сега и за мај Годин, браво браво! :D

Анхел Кореа пред потпис со Атлетико.
останало уште да договорот % од следната продажба, Ламенс (претседателот на Сан Лоренцо) во петок ќе иде во Мадрид да се договорат за %.
Кореа беше желба на Валенсија ама изгледа се откажаа од негов потпис, зошто со Расинг веќе имаат пред договор за Лусиано Вието.

Ќе ве ремети Кореа сите бе! :icon_lol:

Родриго и Андре Гомеш од Бенфика пред трансфер во Валенсија. Питер Лим ги имал правата за двајцата играчи. @Atso
Хуан Игнасио Мартинез доби отказ од Ваљадолид.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom