Насилства во Македонија

Џ

Џонтра Волта

Гостин
На сета оваа нервоза и бес што чувствувам моментално кон ШИ ПТАРИ ТЕ
уште Вори ми фали со небулозите негови.

Па уште ги брани бе дебилов, доволна казна ќе му биде грижа на совеста цел живот, каква совест бараш од инцестоидни мутанти бе вол???

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Мене ова со бркањево демек со возило,воопшто не ми е веродостојно,и повеќе од сигурен сум дека лажат...зошто ? да не имал турбо у гзот шиптаров ? мада знам дека се брзи,и тоа многу брзи кога бегаат,односно кога не се повеќе од 20 души,ама ова е претерано...нема логика,каде го ставил точакот дур бегал ? а и да го фрлил еве,со кола одма го стигаш,освен ако не ти избега по сокаци некои,тесни улички кај што неможеш со кола да пројдеш...

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Нашите извори велат дека убиството се случило околу 15:15 часот откако Насер Е. влегол во дворот на сега убиениот Ангел П. и му го украл велосипедот. Ангел забележал и заедно со својот татко Сашо, со нивното возило тргнале да го бркаат крадецот. Го бркале до очната клиника каде на насипот дошло до физички контакт меѓу Ангел и Насер, по што 19 годишното момче е прободено. Според првичните информации, мотивот е банален, односно кражба на велосипед.
А шо праел татко му додека син му со еден од нив влегол у физичка пресметка? Седел у колата? Нешто ми изгледа мутена изјавава, и тоа џоа брзо, не пазеле на логика ич.

Кажав во самиот пост. Не е решение да наместо убиецот го јаде некој друг а за него 1=1 проста математика
Иако ако подобро размислам можеби пред 1=1 добро би било
И јас не викам невини да земеме да напаѓаме или убиваме, ама сторителите (и други проблематични Uruk Hai изроди) да си добијат што им следува, а се гледа по популарното мислење што сакаме сите да им следува.

Последно уредено:
Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Врти сучи во голема мера е крива државата т.е. тој проклет рамковен договор ради кој албанците се заштитени бели мечки. И онака албанците од секогаш биле наша најбројна затворска популација со рамковниот сега само ги поттикнуваме да продолжат. Да е нормална ситуацијата за кражба ќе пријавиш во полиција. Ама сега полицијата ќе ти каже Сарај....купи си нов точак.
Ако тргнеш да ги бркаш ќе те утепаат...трагично. Решниое можеби е да имаш во секое време нож или пиштол.

T

templar55

Гостин
На сета оваа нервоза и бес што чувствувам моментално кон ШИ ПТАРИ ТЕ
уште Вори ми фали со небулозите негови.

Па уште ги брани бе дебилов, доволна казна ќе му биде грижа на совеста цел живот, каква совест бараш од инцестоидни мутанти бе вол???
Слеп си ? Не гледаш дека е еден од нив ?

R

Rigel Kent

Гостин
Во срцето го прободиле со неколку убоди :place:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Бегал пред кола...јеа рајт, не знам колку е оддалечено местово, ама типот од Апокалипто нема шанси толку да истрча, не па некој рандом тип од Сарај (ваљда)

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.900
Поени од реакции
36.955
Ау ако детево е од медицинското средно вечер ќе биде весело бидејќи вечер медицина прават матурска!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Зафир Хаџиманов ја има испеано песнава од истоимена поема на Славко Јаневски, посветена на Ваташките младинци, меѓутоа истата се споделуваше и по Смилковско, а и сега повторно... Се се менува, освен нелуѓето и ѕверовите!!!

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Прво, мора да кажам дека јас не сум вака воспитуван и дека го презирам Хитлер (за клошарите од типот на Вори).

НАСИЛСТВОТО ВО ВАКВИ СЛУЧАЕВИ Е РЕШЕНИЕ.

СПОРАТА СМРТ ЗА ПЛАНИНАРИТЕ Е РЕШЕНИЕ.

ЕТНИЧКО ЧИСТЕЊЕ Е СУПЕР РЕШЕНИЕ.

Ова е само мое видување. Се надевам дека сите се согласувате со мене.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Расчистено е убиството во скопско Ѓорче Петров. Ососмничениот Насер Е. како што дознава Press24 од полициски извори е приведен и се наоѓа во полициска станица. Нашите извори велат дека убиството се случило околу 15:15 часот откако Насер Е. влегол во дворот на сега убиениот Ангел П. и му го украл велосипедот. Ангел забележал и заедно со својот татко Сашо, со нивното возило тргнале да го бркаат крадецот. Го бркале до очната клиника каде на насипот дошло до физички контакт меѓу Ангел и Насер, по што 19 годишното момче е прободено. Според првичните информации, мотивот е банален, односно кражба на велосипед.
Сепак убиството предизвика тензии во Ѓорче Петров
http://www.press24.mk/momcheto-bilo-so-svojot-tatko-koga-se-sluchilo-ubistvoto-vo-gjorche-petrov

И јас сум за тоа дека убиецот нема националност. Но мора да се каже дека 99% од вакви случаи и без да прочиташ националноста на убиецот горе доле е позната. Многу ама ептен многу ми е жал за дечкото и ја очекувам најбруталната казна за убиецот.

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
До кога млади деца ќе умираат на ваков начин? Нели е редно време "планинците" да добијат поголема казна од само шлаканица по рака?
Нели е редно време да им се покаже на двете владеачки партии дека нема повеќе да толерираме нивни зделки за прогледување низ прсти за криминал?

Јас лично сум за помирување, НО само ако првин правдата се задоволи. Почнувајќи од Хашките случаи, преку децата од Смилковско езеро, до денешниов случај.

ДОСТА Е!

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Не сум дебил ,туку паметно ти зборувам .... да убиеш некој зошто убил некој не е разумна работа .... правиме потик за што повеќе да се прави истото .... или пак смртна казна ..... ќе убиеш човек и треба да се гордее со тоа , напротив ... треба да се бориме против тие дела ..... Сите се противите кога ќе се убие човек,а во исто време се бара да се убие друг човек .... каде е тука логиката ..... Да убиеш човек кој убил друг човек е најмалку посакуваното од било кој начин ...... размислувајте ве молам .... со убиство ништо не се постигнува , викате правда , глупости , правите потик и засилување на војља на други поединци да го сторат истото дело и да тргнат по истиот пат .... благодарам за тоа што ГЛУПО ГО РЕКОВ ..... посебно до Кралицата на Перниците .... гони се !!!
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom