- Член од
- 6 мај 2014
- Мислења
- 647
- Поени од реакции
- 1.184
Ајде внимателно прочитај каде што ти напиша некој дека си глуп и дека треба да се одлогираш, и послушај го дечкото.слушај , не ме таргетирај мене, само сакам да се престане со глупостите ...
Ајде внимателно прочитај каде што ти напиша некој дека си глуп и дека треба да се одлогираш, и послушај го дечкото.слушај , не ме таргетирај мене, само сакам да се престане со глупостите ...
aj прво види шо пишав и не ми врти зборовиАјде внимателно прочитај каде што ти напиша некој дека си глуп и дека треба да се одлогираш, и послушај го дечкото.
Свесен си што кажа со оваа твоја изјава?Укината е со Уставот од 1991. Претходно во СФРЈ постоела. Сакав да кажам дека би разгледувал враќање на смртната казна, која би се применувала во посебни случаеви.
Добро, уреду, имало и убијци (па и сериски) од македонска националност. Ама ладнокрвно да убиеш момче, уствари дете што се вика, заради ебан точак?! Ама ете ја можда не можам да се сетам сега...имало ли вакви случаеви кога убијците биле Македонци? Да се соберат 2-3 и да испокољат некој? И што, сега ќе испадне дека и момчево извадило нож а? као демек...Ама не бе, овие истите се синови на планинарите кои 2001ва вршеа терористички чинови, кои ги правеа најгрозоморните дела кои можете да ги смислите. (Криволак, Вејце, Хотел Бриони, итн итн). Генетскиот код е тој.Еве ги овие од Твитер Менада
i999y @i999y 31s
Порталу !!!!ПИЧКА ТИ МАТЕР УБИЕЦОТ Е УБИЕЦ БЕЗ РАЗЛИКА НА НАЦИОНАЛНОСТ ИСТО И УБИЕНИОТ
очекувајте марш за соживот деновиве
Не,треба да се наденат на некој кол и да се мачат до последната капка крв.И тоа некаде на плоштад или некое така пошироко јавно место.Ама ни тогаш не се користела многу. Треба најитно да се воведе за вакви и слични случаи, па барем малку во тоа нивните племенски глави да се размислат што прават. И тоа препорачливо е казните да бидат со бесење или стрелање, а не со инекции.
Сочувство до семејството на убиеното момче![]()
И кој кур слика од Боки 13 има на веста?
Ај жити мене, објасни ми како дојде до заклучоков.Свесен си што кажа со оваа твоја изјава?
Еве јас ќе преведам :
Селективно отстранување(убивање) на неистомисленици. Смртна казна не е решение колку и во моментов да го посакуваме тоа.