Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
даДенеска против помладата екипа на Вардар, ќе оди некој од тука?
Sent from my GT-B5330 using Tapatalk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
даДенеска против помладата екипа на Вардар, ќе оди некој од тука?
Sent from my GT-B5330 using Tapatalk
Молам фото доказ.Хмирова ви се префарбалаШефот Самс е тука костимосан
![]()
каков доказ брат гробишта се направилаМолам фото доказ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Хмирова ви се префарбалаШефот Самс е тука костимосан
![]()
sve po mazenive groficiNisto tapa e veke stom ne e plava. Ne ja sakam poveke. Jas Lazovic ja pikirav veke![]()
Црнка е сега?Хмирова ви се префарбалаШефот Самс е тука костимосан
![]()
бордо брат ама и се ишишала како рандом Аушвиц дете а што убава надоградба имаше во четвртокот :Ѕ еве Кајгана комитиве ќе потврдат, одлучивме дека е за шиткање со фризов нов :РЦрнка е сега?![]()
Грофе што си пропуштил срам да ти е!Nisto tapa e veke stom ne e plava. Ne ja sakam poveke. Jas Lazovic ja pikirav veke![]()
Грофе што си пропуштил срам да ти е!
ЖРК Вардар СЦБТ - ЖРК Вардар 37:11 (18:5)
Какво навивање, каква тензија на теренот, пцовки за судиите и поддршка за младите надежи на ЖРК Вардар и славењето потоа за трофејот со сениорките во ЖРК Вардар. Екипа Кајгана на место, зига зага солидно изведена, две корпи од Лекиќ при скандирање арно ама на крај упали кај неа па и кај останатите ракометарки по што добивавме и аплаузи
. Јужна не се јави
. Или северна беше?
После утакмица за малку ќе се десеше инцидент кога група на кајганџии навалија на Бутинот во обид за сликање а он сигурно си мислел дека ќе го киднапираат со оглед на тоа како му се улетаа. Лудница провод дефинитивно
Кревање на пехарите со Лејно и Бегоња хајлајт
@jyvation пеењето Розо Моја беше во чест на @RedBlack , да го оправдаме неговото отсуство.