Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Денеска против помладата екипа на Вардар, ќе оди некој од тука?

Sent from my GT-B5330 using Tapatalk
да :) ќе ме познаеш кашлам ко туберкулоза да имам

Хмирова ви се префарбала :pos: Шефот Самс е тука костимосан :D

Црнка е сега?:pipi::vozbud:
бордо брат ама и се ишишала како рандом Аушвиц дете а што убава надоградба имаше во четвртокот :Ѕ еве Кајгана комитиве ќе потврдат, одлучивме дека е за шиткање со фризов нов :Р

Nisto tapa e veke stom ne e plava. Ne ja sakam poveke. Jas Lazovic ja pikirav veke :D
Грофе што си пропуштил срам да ти е! :D
ЖРК Вардар СЦБТ - ЖРК Вардар 37:11 (18:5)
Какво навивање, каква тензија на теренот, пцовки за судиите и поддршка за младите надежи на ЖРК Вардар и славењето потоа за трофејот со сениорките во ЖРК Вардар :pos:. Екипа Кајгана на место, зига зага солидно изведена, две корпи од Лекиќ при скандирање арно ама на крај упали кај неа па и кај останатите ракометарки по што добивавме и аплаузи :D. Јужна не се јави :(. Или северна беше? :icon_lol:
После утакмица за малку ќе се десеше инцидент кога група на кајганџии навалија на Бутинот во обид за сликање а он сигурно си мислел дека ќе го киднапираат со оглед на тоа како му се улетаа :pos:. Лудница провод дефинитивно :D
Кревање на пехарите со Лејно и Бегоња хајлајт :vozbud:
@jyvation пеењето Розо Моја беше во чест на @RedBlack , да го оправдаме неговото отсуство :D.

Последно уредено:
Денес лаганица ко што би рекла Ilumious :)

Хмирова се офарбала и се ишишала што прави девојчево бе за една година 100 фризури смени :)
Саидова неможеа да ја пробијат цело време се зезаа со Суслина.Нешто ја повредија а Ина се затрча со тоа куферчето за брза помош.Сум се скинал од смеење :pos:
Кај вториот тим одлично изиграа Стојановска,Трпкова и Маневска само штета последнава се повреди.
На клупа седеше Саздовски незнам зошто не влезе.Изгледа ја чува во борбата 3-то место со РК Металург Скопје ;)

На трибини позади мене присутни 5-6 души.Изгледа беа Комити чим го запеаа хитот од гостовањата "Розо моја" :D

Утре играме во Автокоманда против нивниот втор тим од 16:00 часот.

па ние бевме тие, и пеевме на Јока на полувреме кога шутираше пенали, ти си наша икона и ни викаше потивко :icon_lol:

Па и не е така лош фризот :love: Абе и на кец да се фати,пак ќе биде ебоповикателна (јебозовна) :icon_lol:
Capture.PNG

Грофе што си пропуштил срам да ти е! :D
ЖРК Вардар СЦБТ - ЖРК Вардар 37:11 (18:5)
Какво навивање, каква тензија на теренот, пцовки за судиите и поддршка за младите надежи на ЖРК Вардар и славењето потоа за трофејот со сениорките во ЖРК Вардар :pos:. Екипа Кајгана на место, зига зага солидно изведена, две корпи од Лекиќ при скандирање арно ама на крај упали кај неа па и кај останатите ракометарки по што добивавме и аплаузи :D. Јужна не се јави :(. Или северна беше? :icon_lol:
После утакмица за малку ќе се десеше инцидент кога група на кајганџии навалија на Бутинот во обид за сликање а он сигурно си мислел дека ќе го киднапираат со оглед на тоа како му се улетаа :pos:. Лудница провод дефинитивно :D
Кревање на пехарите со Лејно и Бегоња хајлајт :vozbud:
@jyvation пеењето Розо Моја беше во чест на @RedBlack , да го оправдаме неговото отсуство :D.

Bas mi e krivo sto ne prisustvuvav denes :D tuku fala vi na cesta vozbuden sum :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom