Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Што да видиме? :D Ќе се тресе Кале, па јас и ти цела група на Запад сме ја надвикале не па во речиси празна Кале, до Чаир ќе се слуша :icon_lol:
Ова како играчи кога си бираме и играме фудбалче :D јас ја бирам @bebush добар глас вади и таман сме, КОЈ САКА НЕКА ДОЈДЕ! :icon_lol:
И гледај пак да отидеме на утакмица со знамиња и кореографија :pos: (јакни, дуксери, чадори) :icon_lol:
Иначе идам обавезно, оваа недела беф зафатен, следнава ќе биде топ, знаеш дека најинтересни ми се ваквиве утакмици :icon_mrgr:
ЌЕ ЈА видиш и ива стојковска ...............

мене ме прифати уште кога играше во франција :D
ALE ALE METZ
Се искурчила сега изгледа.

Ќе види некој ден коа ќе и отидам у тафталиџе пред врата..

Ама јас... ама нема ама!!! :D:D:D

Ќе им пееме малку сте, малку сте пичкици :icon_lol:

Они ако ни пеат на нас...:D

0804007.48.jpg

Што да видиме? :D Ќе се тресе Кале, па јас и ти цела група на Запад сме ја надвикале не па во речиси празна Кале, до Чаир ќе се слуша :icon_lol:
Ова како играчи кога си бираме и играме фудбалче :D јас ја бирам @bebush добар глас вади и таман сме, КОЈ САКА НЕКА ДОЈДЕ! :icon_lol:
И гледај пак да отидеме на утакмица со знамиња и кореографија :pos: (јакни, дуксери, чадори) :icon_lol:
Иначе идам обавезно, оваа недела бев зафатен, следнава ќе биде топ, знаеш дека најинтересни ми се ваквиве утакмици :icon_mrgr:
Полека не предизвикувај многу,зашто ако отидам јас од другата страна,мене нема да ме надвикате... сам ќе ве надвикам сите..:pos: :pos: Ако идеме во Понеделник супер ќе биде :icon_lol:.. уште тој меч ми остана мене во Понеделник,на наредните два нема да можам да идам.. и најверојатно ќе го пропушам мечот кога ќе го земаме пехарот.. :(

Полека не предизвикувај многу,зашто ако отидам јас од другата страна,мене нема да ме надвикате... сам ќе ве надвикам сите..:pos: :pos: Ако идеме во Понеделник супер ќе биде :icon_lol:.. уште тој меч ми остана мене во Понеделник,на наредните два нема да можам да идам.. и најверојатно ќе го пропушам мечот кога ќе го земаме пехарот.. :(

Немаш срце да отидеш ти од другата страна...:unsure: Така да значи до сега 4 ќе бидеме, можеме и некоја парола да кренеме :icon_lol:

#ДневнаДозаАмандин

Дуду потпишува за Вардар
2u8y3e9y.jpg

Дуду на прв тренинг со Вардар, јаде почетнички (балкански) ремет
5e7ypu3y.jpg

Дуду Буфон "vratar i po"

esu2a7ej.jpg

@Џонтра Волта

Последно уредено:
Денеска против помладата екипа на Вардар, ќе оди некој од тука?

Sent from my GT-B5330 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom