Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Во спојлер стрим од парадата во Лондон по победата на Арсенал

gun__1382703848_Unknown.jpeg

а Баерн ги казнија за тоа .. .ццц
article-0-1C3389B200000578-890_634x446.jpg

а Баерн ги казнија за тоа .. .ццц
article-0-1C3389B200000578-890_634x446.jpg
хомосексуалци се фановиве, не шират хомофобија. Баерн беа казнети за тоа, лесно е.

Што има врска Арсенал со освоената титула во ПЛ темава?

Неможам да сфатам зашто навијачиве на Челзи се толку погодени од трофејов на Арсенал?
Знам дека купов е наш а она другото на ку е ваше ама ипак, зашто толку хејт?
Од вчера најбатхрт коментари има од вас.

Иначе на парадава имало едно 250 000, колку имаше Челзи 2012 со ЛШ и ФА? Се знае каква боја е Лондон ;)

Неможам да сфатам зашто навијачиве на Челзи се толку погодени од трофејов на Арсенал?
Знам дека купов е наш а она другото на ку е ваше ама ипак, зашто толку хејт?
Од вчера најбатхрт коментари има од вас.

Иначе на парадава имало едно 250 000, колку имаше Челзи 2012 со ЛШ и ФА? Се знае каква боја е Лондон ;)
Не сме ние нешто многу погодени, вие ептен се замарате со Мурињо. Што е сфатливо уствари, ок.
Мене ми е мило секогаш кога некој клуб ќе ја прекине сушата. Посебно вака кога сум го гледал како не успевал да ја исполни својата цел толку години (или успевал, зависи која била целта). Жал ми беше и за Венгер, заслужуваше човекот. Доколку не го освоеше, не знам дали ќе имаше некој кој уште ќе го поддржуваше, а и тој самиот верувам дека ќе си отидеше. Вака подобро е. И за Ливерпул исто цело време се надевав дека конечно ќе ја освојат титулата и конечно ќе се израдуваат. Голем дел од навивачите не доживеале прослава на титула во ПЛ. А и Арсенал има ете многу навивачи кои почнале да го пратат тимот последниве 8-9 години и вчера конечно добија шанса да се израдуваат и они на нешто.

Проблемот е во тоа што запнавте овде за Мурињо, а општо бар на твитер што следев, не ги извадија од уста ни Тотенхем. Како Челзи не освоил ништо сезонава, а Арсенал со победата во купот докажал дека е подобар клуб, бројки за парадите се вадат од ракав и се споредуваат. За Тотенхем не знам што се зборело, ама за среќа еве постоеле и вакви фанови
Bn7x0-YCUAA4DxN.jpg
И ете и ти одма вмеша бројки од парада тука. И што треба да ми значи мене ако 250.000 фанови на Арсенал биле излезени на улиците во Лондон денес? Што ако на Челзи излегле 10.000 во 2012, треба да ми е понижувачки на мене овде нешто? Па нормално дека ќе излезат, арно уште можеле на нозе да стојат после верувам големо славење вчера. Девет години луѓето немале никаков повод за славење на некаков успех на тимот кој го поддржуваат. Голем дел од нив и за прв пат го доживуваат тоа чувство.
Овие плавите може си рекле излеговме во 2010, па ај оваа да ја пропуштиме па ќе одиме на наредната. Имаше над 200.000 во 2012 иначе. Си прославија, скокаа, играа, убаво им беше, јас седев во сивото Скопје на стол пред мониторот и се гордеев дека Лондон плав бил :)

Леле лижење. :D
Мислиш?
Па тебе зар не ти е жал за Венгер бе? Се исуши цел од нервози. Ако изгубеше ќе требаше да го мењаат, па другиот ако заврши на трето место ќе треба да се мењаат и очекувањата, да се зголемуваат. Вака си се израдува и он конечно пак, и фановите. Договорот ќе си го продолжи и ќе видиме наредна сезона како ќе биде :D

Ама најдобро да продолжиме со "интересни" ствари
Bn8FAgpIMAEZ2lU.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom