Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
М тарифа.aj da prasam i jas, rodendenskata tarifa od 555 den sto e, po zavrsuvanje na dogovorot kako bi ja racunale za nov telefon koja tarifa ? dali ke bide ednakva so vip free m ?
ja imam 5 gigabajti za 555. proveri si na stranicata kaj sto gledas smetkiteСлабо слабо 1гб интернет зa 555 ден дајте 5гб бе како Оне за 599
Очаен е интернетот кога ти е поминат лимитот исто како да немаш.
Од вип имаш 5гб за 55 ден?ja imam 5 gigabajti za 555. proveri si na stranicata kaj sto gledas smetkite
Нема попуст за постоечки корисник. Јас 2 години немав продолжено договор и немав никаков попуст, ме третираа исто како нов корисник.Дечки да очекувам ли некој попуст кога ќе ми завршува договоров у септември на 555 тарифа или ко порано вип си продузија со третирање на постоечки корисник на исто ниво со нов корисник? За да знам, ако нема некои бенефиции ауфидерзен.
da taka im e ponudata ali vidi si na smetkata na internet i ke vidis pisuva limit 5GB ako treba i slika ke ti pratamОд вип имаш 5гб за 55 ден?
Понудата е 1гб http://www.vip.mk/postpejd_555
Ај да видамda taka im e ponudata ali vidi si na smetkata na internet i ke vidis pisuva limit 5GB ako treba i slika ke ti pratam
Ова дека викаш две години не си продолжил договор ме буни малку? Идеше месец за месец ли?Нема попуст за постоечки корисник. Јас 2 години немав продолжено договор и немав никаков попуст, ме третираа исто како нов корисник.
Да месец за месец. Чекав да пуштат некоја добра понуда, бесплатно кон сите на ВИП за 300 ден. Сега ќе чекам да го зголемат лимитот на интернетот.Ова дека викаш две години не си продолжил договор ме буни малку? Идеше месец за месец ли?
da taka im e ponudata ali vidi si na smetkata na internet i ke vidis pisuva limit 5GB ako treba i slika ke ti pratam
Ok ama mene prasanjevo mi beshe sega sum 2 godini t.e vkupno 4 godini postojan korisnik, mi zavrshuva dogovorov vo septemvri. Dali da ochekuvam posto dosega 2 pati prodolzuvav dogovor na po 2 godini, da mi dadat nekoj popust na telefoni ko sto pravi t-mobile.Да месец за месец. Чекав да пуштат некоја добра понуда, бесплатно кон сите на ВИП за 300 ден. Сега ќе чекам да го зголемат лимитот на интернетот.![]()
Не очекувај, јас 7 години сум корисник и земав телефон од 30.000 и ни денар немав попуст.Ok ama mene prasanjevo mi beshe sega sum 2 godini t.e vkupno 4 godini postojan korisnik, mi zavrshuva dogovorov vo septemvri. Dali da ochekuvam posto dosega 2 pati prodolzuvav dogovor na po 2 godini, da mi dadat nekoj popust na telefoni ko sto pravi t-mobile.
Не очекувај, јас 7 години сум корисник и земав телефон од 30.000 и ни денар немав попуст.