Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Да не упропастувам славење, но да беше тука Манџукиќ можеби и шансите за постигнување гол ќе се дуплираа уште повеќе.Така да огромна грешка беше на Гвардиола што не го донесе Манџукиќ да игра, иако е човекот целосно физички спремен.Што значи тука критиката кон Гвардиола за овој потег си е на место.

А од каде знаеш зошто го отстранил од тимот?

Ти ако немаш почит кон мене како тренер зошто да те пуштам да играш кога имам многу други играчи кои ќе гинат на теренот. Не дека Манџукиќ не би гинел, но зошто да те пуштам да играш ако немаш почит кон мене и глумиш фраер на тренинзите и не ги слушаш моите наредби. Не знаеме што се случило помеѓу нив точно затоа не е во ред да коментираме на таа тема.

Да не упропастувам славење, но да беше тука Манџукиќ можеби и шансите за постигнување гол ќе се дуплираа уште повеќе.Така да огромна грешка беше на Гвардиола што не го донесе Манџукиќ да игра, иако е човекот целосно физички спремен.Што значи тука критиката кон Гвардиола за овој потег си е на место.

Тоа да ама ќе требаше одбраната да иде мал
А од каде знаеш зошто го отстранил од тимот?

Ти ако немаш почит кон мене како тренер зошто да те пуштам да играш кога имам многу други играчи кои ќе гинат на теренот. Не дека Манџукиќ не би гинел, но зошто да те пуштам да играш ако немаш почит кон мене и глумиш фраер на тренинзите и не ги слушаш моите наредби. Не знаеме што се случило помеѓу нив точно затоа не е во ред да коментираме на таа тема.

Повеќе време не се трпат еден со друг , незнам колку се сечавате на еден меч Пеп го остави Манџо на клупа па после го внесе и тогаш Баерн даде гол преку него и тој на славјето гледајќи кон Пеп го нарече ПИЧКО ..... политика е овде во прашање по се изгледа наредба од бордот да го брише полека Манџата за да си оди .

Ова денеска беше ШАМАР од страна на Пеп за јавноста,експертите и многу фанови на Баерн во последниот период...

Со овој состав денеска,со оваа тактика,со повреда на пола екипа,со повреда на Лам на сред утакмица,па на Рибери,со Хојбјерг како денес бек и Рафиња како лев да им го направиш ова на Дортмунд,стварно респект :cuc::cuc::cuc:

Изгинаа сите до еден освен Гетце и Крос,Крос мизерија денеска....

Дортмунд со контри ги тепавме,нели пошто Пеп нема план-б....А @MiaSanMia ? Што ќе кажеш на уништувањето на Баерн од страна на Пеп и неговата мизерна тактика?

fcb_kit_fade_martinez_628.jpg

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Капитенот денеска,КОМАНДАНТ во одбраната!!!

@ЧЕНТО не е фер да го цитираш само @MiaSanMia , уствари не знам тој што зборел и дали така зборел како што ти напиша, али @Jaqen H'ghar е шампион во тоа, а @Mario Gómez и @STEALTH ти се како времето променливи, денес така утре онака.

Кои глупости ги прочитав деновиве тука низ темата. :facepalm:

Океј претседателе, незнам шо си читал од мене за Баерн и Пеп, јас секогаш Пеп го бранев, дури и кога изгубивме од Реал и бев сигурен дека ќе му дојде паметот барем со високата одбрана и со Мартинез. Последно време не сум ни пишел тука.

@ЧЕНТО не е фер да го цитираш само @MiaSanMia , уствари не знам тој што зборел и дали така зборел како што ти напиша, али @Jaqen H'ghar е шампион во тоа, а @Mario Gómez и @STEALTH ти се како времето променливи, денес така утре онака.

Кои глупости ги прочитав деновиве тука низ темата. :facepalm:

Мала шала,се надевам нема озбилно да сфати...

Факт е дека на моменти,последниов период изгледаа очоболно на теренот....Меѓутоа моето мислење беше дека погрешна е перцепцијата на јавноста....Не беше главниот кривец Пеп за тоа...Пеп ништо не промени од периодот кога игравме страшно до утакмицата со Херта...Се промени формата на одредени играчи..Цела екипа призна дека попуштила...

Грешката на Пеп беше што рече дека Бундес е готова работа.

Плус сите забораваат дека повредите оваа сезона НИ ЈА ЕБАА МАЈКАТА:...Да го прашаш Пеп кој играчи му играле у последните 5 утакмици,незнае да ти каже...

Абе не ме спомнувајте како времето променливи ова она, факт е дека Пеп се глупираше со некои чудни тактики и комбинации, не можеш ти еден Мартинез да го играш одбрана кога е еден од најдобрите ДМ у цел свет. Не ја гледав утакмицата, али верувам дека изгинал и конечно време е да си остане таму, без разликс кои други се на располагање! Ако и во наредната сезона се случува истото пак ќе го плукам Пеп. Исто ако де глупира со докторот - пак ќе го плукам пошто сите знаеме кој е Волфарт. Инаку браво за Пеп ако на оваа утакмица се играло така како што читам, значи дека има надеж за неговата тврдоглавост. Дефинитивно Робен ни е најубоит играч, без разлика на сите повреди, себичења што знае да ги има и слично. Ноќна мора им стана на БВБ после она дерење у фаца од Суботиќ, им го плаќа тоа со камата веќе 2 сезони!

П.С. дресовите се ЕБЕЊЕ, потсеќаат на многу јаки генерации и будат носталгија

Ќе јадем гоммна за Пеп кога цела сезона експериментира или пак воопшто нема поим шо прај. Денес си ја постави само одбраната океј, немаше Данте и Боатенг да играат задни везни и бековите да ни се крила. И не се залажувајте не бевме којзнае што посебни денес.
И да Робен е цар, најдобриот играч на Баерн е моментално. Дали игра против Фрајбург или Дортмунд ќе го даде максимумот. Се надевам дека ќе научи од грешките што побрзо Пеп .

И Стеалт дресовите се стварно ЕБЕЊЕ, им фали само OPEL да пишува. Од времето кога играа играчи што имаа муда до земја :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom