M
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не упропастувам славење, но да беше тука Манџукиќ можеби и шансите за постигнување гол ќе се дуплираа уште повеќе.Така да огромна грешка беше на Гвардиола што не го донесе Манџукиќ да игра, иако е човекот целосно физички спремен.Што значи тука критиката кон Гвардиола за овој потег си е на место.
Да не упропастувам славење, но да беше тука Манџукиќ можеби и шансите за постигнување гол ќе се дуплираа уште повеќе.Така да огромна грешка беше на Гвардиола што не го донесе Манџукиќ да игра, иако е човекот целосно физички спремен.Што значи тука критиката кон Гвардиола за овој потег си е на место.
А од каде знаеш зошто го отстранил од тимот?
Ти ако немаш почит кон мене како тренер зошто да те пуштам да играш кога имам многу други играчи кои ќе гинат на теренот. Не дека Манџукиќ не би гинел, но зошто да те пуштам да играш ако немаш почит кон мене и глумиш фраер на тренинзите и не ги слушаш моите наредби. Не знаеме што се случило помеѓу нив точно затоа не е во ред да коментираме на таа тема.
@ЧЕНТО не е фер да го цитираш само @MiaSanMia , уствари не знам тој што зборел и дали така зборел како што ти напиша, али @Jaqen H'ghar е шампион во тоа, а @Mario Gómez и @STEALTH ти се како времето променливи, денес така утре онака.
Кои глупости ги прочитав деновиве тука низ темата.![]()