Македонско фудбалско првенство 2013/14

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 август 2012
Мислења
915
Поени од реакции
780
Inace stadionot se bara da se zema pod koncesija no ne znam ima nesto problemi so dokumentite...
Inace jas mislim deka do naredna godina ke praeme podobri uslovi za futball vo Tetovo I akademijata ke gi zema site najdobrite igraci od drzavata koi ke bidat trenirani od Evropski treneri..mladite igraci se vo listata na nasite skauteri I do avgust ke bidat vo Tetovo..
I ne e oficialno ama ima informaci deka eden sheik ke vleze vo shkendjja zaedno so Destani od naredna sezona
И за Вардар збореа Газпром, гола вода и газпром и шеик.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
И за Вардар збореа Газпром, гола вода и газпром и шеик.
Cicko Ghuevski vi veti a?? Kaj nas druga e fintata pojce se raboti od kolku se veti..ke te kupime I tebe samo vo tribina da sednis I ke ti platime pojce od najdobriot vash igrac sto go imate

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Ја на пример, не би фрлал залудно пари како тебе, туку би инвестирал во тебе да го научиш македонскиот. Членување итн итн итн
Чисто онака, колку да не звучите како телетабиси

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Znae nekoj od navivacite na Bregalnica zosto nema da igra Zdravkov protiv Vardar , i zosto turskiot trener nema da bide na klupa..

Da ne e znak ovaa za da mu olesnat rabota na Vardar vo nedela.. mislam deka ako se igra fer i regularno Vardar nema da pobedi vo Stip.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.115
Znae nekoj od navivacite na Bregalnica zosto nema da igra Zdravkov protiv Vardar , i zosto turskiot trener nema da bide na klupa..

Da ne e znak ovaa za da mu olesnat rabota na Vardar vo nedela.. mislam deka ako se igra fer i regularno Vardar nema da pobedi vo Stip.
Па Вардар ако не победи сите ќе пишувате ете така треба се виде кој се посилни, ако тепа ќе пишувате го местеа за шампион т.е. за Европа незаслужено итн итн. Сите со ист мотив, некои за, некои против - Вардар. :)

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Vardar tepa sigurno ne znam sto za dzabe se raspravate za nisto ne mu treba bod na Bregalnica , isto taka imat pritisok igracite na Bregalnica da ja pustat, zatoa ni trenerot no Zdravkov nema da bide.Tepa Vardar 10000%

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Па Вардар ако не победи сите ќе пишувате ете така треба се виде кој се посилни, ако тепа ќе пишувате го местеа за шампион т.е. за Европа незаслужено итн итн. Сите со ист мотив, некои за, некои против - Вардар. :)
I da ne ve pusti Bregalnica da igra kako sto treba nemat motiv za nisto a da mu trebase bod za da se spasi da ne padnat od ligava siguren sum deka ni bod nemavte da zemate, ne se plasete i so mladinci da igrate viie ke tepate.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.149
Поени од реакции
4.033
I da ne ve pusti Bregalnica da igra kako sto treba nemat motiv za nisto a da mu trebase bod za da se spasi da ne padnat od ligava siguren sum deka ni bod nemavte da zemate, ne se plasete i so mladinci da igrate viie ke tepate.
Фала богу некој разумен да се најде, не дека навивам за Вардар али смешно ми е што некои погоре тврдат дека „единствената причина зошто Вардар ќе победи е дека од Брегалница ќе ги пуштат, во спротивно Вардар би немал шанси“. Вардар немаат избор освен да победат така да се ќе дадат на терен да тепаат во недела, додека за Брегалница е безначаен натпревар кој ради реда треба да го одиграат, многу е јасно дека од Вардар ќе го добијат натпреварот но не значи тоа дека „Брегалница намерно ги пуштила“ за нив да им прави услуга...

B

Beck's

Гостин
На времето не беше дозволено да паднат во втора лига и им спасија цела фудбалска сезона а не пак сеа коа се работи за само 1 натпревар. Читам ги лажат луѓето дека ќе играат против сите внедела демек платени играчите на Брегалница биле од Шкендија, па Мечкаровски не им е по ќејф. И ќе дојдат тука внедела по натпреварот ете чесно се изборивме за победа "сами против сите" ЛОЛ .

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.115
На времето не беше дозволено да паднат во втора лига и им спасија цела фудбалска сезона а не пак сеа коа се работи за само 1 натпревар. Читам ги лажат луѓето дека ќе играат против сите внедела демек платени играчите на Брегалница биле од Шкендија, па Мечкаровски не им е по ќејф. И ќе дојдат тука внедела по натпреварот ете чесно се изборивме за победа "сами против сите" ЛОЛ .
На времето (пред да почне сезоната) серевте како не местат за шампиони, се знае кој ќе освој. ВМРОВЦИ вакви такви, платеници ве спасија од ЛИГА ќе бидете шампиони. Како изминува времето менувате ставови ни самите не знаете кај терате. Така да вие најмалце право имате да зборите што и како.

B

Beck's

Гостин
Кога сме кај тоа кој има право да збори а кој не еве твое мислење од 20 Мај 2011

Офци, господ ви дал ви го сечете, со кој памет? Да не забегаваме од темата. ФАКТ е дека сте ебиветер клуб и дека ова ќе е само на кратко коа ќе нема спонзор коа ќе треба да испаѓате сигурно нема да ве земе никој, и далеку од тоа дека ќе прошируваат лига за вас. :helou:
Сеа да се освртиме кон она што е реалност и е пред нас

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.115
Кога сме кај тоа кој има право да збори а кој не еве твое мислење од 20 Мај 2011

Сеа да се освртиме кон она што е реалност и е пред нас
Горд на сам себе сум што ми букмаркираш мислења. Фала.
Јас немам намера да барам твои мислења и на сите вас што зборевте пред почеток на сезона. Стандарден муабет ви е тој скоро секоја сезона. Од уста не не вадите, ама ако. Така е тоа во Македонијава ако Вардар победи е местено, ако изгуби толку бил јак. Сироти вие...

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
На времето (пред да почне сезоната) серевте како не местат за шампиони, се знае кој ќе освој. ВМРОВЦИ вакви такви, платеници ве спасија од ЛИГА ќе бидете шампиони. Како изминува времето менувате ставови ни самите не знаете кај терате. Така да вие најмалце право имате да зборите што и како.
Pa da vasite sa site VMROVCI fakt e toa i Samsonenko e eden od niv :) i vi pomagad ama nemozat so ovoj tim nisto da vi pomagat ne mozat ni 2 pasaa da davat kako da vi pomagat dovolno e sto ke izlezete vo evropa. Ke zborime od drugata sezona.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.115
Pa da vasite sa site VMROVCI fakt e toa i Samsonenko e eden od niv :) i vi pomagad ama nemozat so ovoj tim nisto da vi pomagat ne mozat ni 2 pasaa da davat kako da vi pomagat dovolno e sto ke izlezete vo evropa. Ke zborime od drugata sezona.
По кој пат истиов муабет го правите од наредна сезона? Ајде нека дојде веќе таа наредна сезона никако да ја дочекаме, бетер од годо сте. Ќутете вие за политика жити се :pos:

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
По кој пат истиов муабет го правите од наредна сезона? Ајде нека дојде веќе таа наредна сезона никако да ја дочекаме, бетер од годо сте. Ќутете вие за политика жити се :pos:

zosto ne zboris nisto za Samsonenko VMRO ? :pos::pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom