Македонско фудбалско првенство 2013/14

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
@Архивист честитки за двојната титула :)
Фала. Мислам дека сосема заслужено ја земавме титулата,бидејќи покажавме најголема константност цела сезона. Во последните неколку кола евидентен беше падот на играта,но очекувано беше да има мал пад,но сепак без последици на резултатите.
Сега мора да го задржиме костурот на екипа и да донесеме барем 2 засилувања во средниот ред каде што мислам дека сме најтенки9,ако сакаме барем малку да им парираме на Вардар и Шкендија кои најавуваат силни екипи за следната сезона.
За Европа реално ништо не очекувам кој и да ни се падне ке не исплеска 2 пати и тоа ке биде тоа.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Крај краева, не гледам ништо чудно у вторион гол на Вардар.

Иначе, кога ќе ми текне дека Работнички на почеток на сезона некои го ставаа во зона за испаѓање, пошто го подмладиле тимот...сега ми иде да се смеем :D

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Пеев си заминда од Металург
Пеев во саботата беше во Гет кафе во Кисела Вода и баш се погодив да бидам маса до маса и кажуваше како демек го избркале и го обвиниле дека намерно добил црвен картон,но се правдаше дека не бил намерен картонот. Им кажал и така имам договор до 1ви Јуни сам ке си одам Спомнуваше дека 6 месеци плата немале земено и ке барал друг клуб.

Д

Дуле Пацов

Гостин
Металург ќе го намали буџетот за следна година .
Нема Минчо амбиции во фудбалот , па највероватно ќе го зголеми буџетот на ракометниот клуб.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Металург и годинава го намалија буџетот, и веќе се префрлија од сеознава како раобтнички со корситење на деца од школата кој ги имаа собрано од страна од другиве градови, и плус по некој поискусен.
Инаку на Работнички им посакувам да им се падне Стеауа. :)

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Металург и годинава го намалија буџетот, и веќе се префрлија од сеознава како раобтнички со корситење на деца од школата кој ги имаа собрано од страна од другиве градови, и плус по некој поискусен.
Инаку на Работнички им посакувам да им се падне Стеауа. :)
Јас пак сакам Селтик да ни се падне. И така ке испаднеме од било кој барем да дојде позвучен тим. Инаку ич нејќам Звезда да ни се падне,ќе се ситат србоманите кога ке не растурат

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Јас пак сакам Селтик да ни се падне. И така ке испаднеме од било кој барем да дојде позвучен тим. Инаку ич нејќам Звезда да ни се падне,ќе се ситат србоманите кога ке не растурат
Искрено не сте Вардар т.е ја немате неговата голема несреќа да секат му се паѓаат најсилните екипи, на вас ќе ви се паднат Хелсиннки и ќе ги поминете.:D

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Искрено не сте Вардар т.е ја немате неговата голема несреќа да секат му се паѓаат најсилните екипи, на вас ќе ви се паднат Хелсиннки и ќе ги поминете.:D
За тоа си во право. Во првите кола ни се паѓаат полесни противници што реално можеме да ги поминеме и барем досега освен од Баку кога си отиде Трифун не сме испаднале никогаш од аутцајдер. Сепак за оваа сезона некако ептен песимист сум па дури и Хелсинки или Вентспилс да ни се паднат мислам ке испаднеме.

B

Beck's

Гостин
Шкендија-Пелистер - Марјан Маркоски
Брегалница-Вардар - Димитар Мечкаровски

Еуромилк-Гостивар - Никола Костенчев
Напредок-Ренова - Ристе Сејменов
Македонија ЃП-Металург - Александар Ставрев
Хоризонт-Работнички - Јосип Бартон

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Ajde da go ispleskame pelister vo posledno kolo I da pocname da frlime milioni za narednata sezona za jaki transferi I stadionot

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Стадионот пред се, односно теренот..
Inace stadionot se bara da se zema pod koncesija no ne znam ima nesto problemi so dokumentite...
Inace jas mislim deka do naredna godina ke praeme podobri uslovi za futball vo Tetovo I akademijata ke gi zema site najdobrite igraci od drzavata koi ke bidat trenirani od Evropski treneri..mladite igraci se vo listata na nasite skauteri I do avgust ke bidat vo Tetovo..
I ne e oficialno ama ima informaci deka eden sheik ke vleze vo shkendjja zaedno so Destani od naredna sezona

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom