Teтово

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Не заебавај имало гужва и на рок свирке, само зависи кој настапуал. Сеа некој ако са тиња еднаш може ќе идеш, ама втор пут не се заебуеш (ка на свирката од дечицата шо беше, ама ај бар се посмеавмо со нив :) ).
На High Control на пример кај и да са стално е пуно, а и сварно добра атмосвера праа.
Нц, имаше далеку поголема посетеност кога Хај Контрол беа у Амнезија отколку у Рок. Све е до кафиќот x) И плус Conquring Lion се меѓу топ 3 најквалитетни бендој у Тетово па пак немаше људи. И да не слушаш на пример реге или било каква друга свирка, треба да се испоштуаа бендојте у Тетово иначе ќе се загуби мотивацијата да се напрае нешто продуктивно и ќе замрат свиркете и ќе мораш да идеш у Сити да се забављаш xDDDD

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
туе смо туе хехе низ градов ваљда нема ништо... барем смрдеата ја нема више... еј бил некој у она салон антина? (мислим дека таке се викаше)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.543
Поени од реакции
5.529
туе смо туе хехе низ градов ваљда нема ништо... барем смрдеата ја нема више... еј бил некој у она салон антина? (мислим дека таке се викаше)
Антика се вика, порано што беше ресторан Антика тоа позади Пипл, сеа е салон Антика, викаат убоо е ама не сум бил, само на слики сум видел :

Се каубојско :)

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
абе знам кј е, него мислев дан бил некој па да каже што како е :) а според сликеве убоо местенце

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Сум бил, некако тесно ми е таму, нз зш (=

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
1.270
Антика се вика, порано што беше ресторан Антика тоа позади Пипл, сеа е салон Антика, викаат убоо е ама не сум бил, само на слики сум видел :

Се каубојско :)

Uboo mestence....:smir:

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Да, сварно е убоо, а и пријатна е атмосферата таму, само што има многу малце масе и ако ти се иде таму мора со резервација.

Најфилм од све ми е вратата. :)

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
Преку викенд нешто свирке има, а преку ден е онаке, стандард шема на кафе?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Abe koga ke pocnat so ukrasuvanjeto na gradot za praznicive??

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Каков ни е градов прлав, беден и плус загаден ама ипак си го сакамо <3

Kajgana Shop

На врв Bottom