Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Абе веќе го накитија ресторанот како се викаше на чошот на пазарот од горната страна, уште пред 2-3 недели:wink::helou:

е да скоро месец дена има откако е накитен и знам ка го видов реков ова ме потсеќа ка за нова :D

Abe koga ke pocnat so ukrasuvanjeto na gradot za praznicive??
Прееска проаѓав крај чапчаково сокаче и видов овја од Хари Компани навелико го накитуеја дуќанот и почнаја со продажба на украси,па за кој ден да очекуемо дека ќе почне да се украсуе градов...:vozbud::vozbud::vozbud:

Abe gjubrevo seuste ne ja iscistija!!! C C C:tapp:
Да бе у п.м смрди по цел ден...Среќа ја сум у горниот дел од градот па не осеќам многу,ама когај слагам надоле у центар не можем да дишим од што мириши,а вчера слушам дека тек за 20 дена ќе го тргнеле ѓубрено у Русино :tapp:

Каков ни е градов прлав, беден и плус загаден ама ипак си го сакамо <3
Колку и да е гаден еден ни е и треба да го чувамо ма каков и да бил

Sigurno mislite deka ovoj e nasiot gradski stadion:

stadion.gif

stadion_u_Krusevcu_Napredak-CZ3__Au.jpg

16151727.jpg

I mene mi bese interesno koga vidov...no ovoj e stadionot na Napredak od Krusevac-Srbija...

Potpolno ist....kako nasiot!

Ete i odnadvor...samo sto nema ovde dukjani pod tribinite...

A kolku dobro izgleda so reflektori...

16152288.jpg

Hah milanez samo sto sakav da ja postiram slikata od nasiot stadion...ama istata ovaa sto si ja postavil ti :)

Sigurno mislite deka ovoj e nasiot gradski stadion:

stadion.gif

stadion_u_Krusevcu_Napredak-CZ3__Au.jpg

16151727.jpg

I mene mi bese interesno koga vidov...no ovoj e stadionot na Napredak od Krusevac-Srbija...

Potpolno ist....kako nasiot!

Ete i odnadvor...samo sto nema ovde dukjani pod tribinite...

A kolku dobro izgleda so reflektori...

16152288.jpg
Па да овја е ист како нашиот и двата са монтажни стадиони и замислите да останела Југославија уште колку вакви исти ќе се направеле...Инаку овој има рефлектори само од една страна и не е баш најсјајно осветлувањето и разликата е што овја е скоро свекоаш полн...

Па нашиов стадион е праен по терк на овој стадион од Напредак и глеате колку е помодерен нивниот стадион и посреден:toe: ако го напраа нашиов како овој и да стаа рефлектори ќе имамо многу убав стадион,барем малку да се вложи треба:toe:

Баш го видов пожаров тоа време пројдов од туека и излагаше многу чад од таму :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom