Teтово

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
појма немам, таке нешо слушнав, дека нема више да работа а и гледам дека еве 3 дена не е отворено

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Рок т.е. No Name е затворено поради немање финансиски средства за да продужи со работа.

Од доверливи извори :)

Црвено

Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
се претпоставуаше... у последно време тапа беше
Па демек го реновираја, па го отворија недовршено зошто немаја средства за да се дореновира, али ништо работа.
А шубоо ни беше, ка дома да бевмо таму...ај едвај чекам да се отвори пак :icon_bigg

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
па мене не ми беше бш ка дома... онаке чат пат некоаш идев али не беше лошо... ајде може некој друг ќе го земе па ќе се среди :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Епа тоа е, никој не почитуе свирке, се немаше људи и толку. (=

Црвено

Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Епа тоа е, никој не почитуе свирке, се немаше људи и толку. (=
Абе људи немало, на последната свирка шо бев(мо) не можеше да се дојде до шанк од 15 душе у нутра. Пф људи немало :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Абе људи немало, на последната свирка шо бев(мо) не можеше да се дојде до шанк од 15 душе у нутра. Пф људи немало :)
Лол, која последна свирка бе? Последна свирка беше од Conquring Lion и продадени беа околу 30-35 карте.

Црвено

Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Лол, која последна свирка бе? Последна свирка беше од Conquring Lion и продадени беа околу 30-35 карте.
Аман Шорти викам кај што бевmo и ја и ти, а на Conquring Lion не бев :)

а иначе 30-35 карте биле продадени тогај, многу машала :pos:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Аман Шорти викам кај што бевmo и ја и ти, а на Conquring Lion не бев :)

а иначе 30-35 карте биле продадени тогај, многу машала :pos:
Ееее 35 карте се премија xDD На рап журката претходната вечер беа продадени 90 карте. Се гледа колку се цени вистинската музика свирена со инструменти а не со компјутерски битови и ефекти x)

Црвено

Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Ееее 35 карте се премија xDD На рап журката претходната вечер беа продадени 90 карте. Се гледа колку се цени вистинската музика свирена со инструменти а не со компјутерски битови и ефекти x)
Не заебавај имало гужва и на рок свирке, само зависи кој настапуал. Сеа некој ако са тиња еднаш може ќе идеш, ама втор пут не се заебуеш (ка на свирката од дечицата шо беше, ама ај бар се посмеавмо со нив :) ).
На High Control на пример кај и да са стално е пуно, а и сварно добра атмосвера праа.

Kajgana Shop

На врв Bottom