- Член од
- 18 декември 2005
- Мислења
- 1.356
- Поени од реакции
- 165
у рок имаше, ама изгледа затворен е од пред некој денКарти за Таксират да не знаете дали се продаваат и каде?
у рок имаше, ама изгледа затворен е од пред некој денКарти за Таксират да не знаете дали се продаваат и каде?
Затворен? Шо се десило, пак полиција го привела Каљо?у рок имаше, ама изгледа затворен е од пред некој ден
се претпоставуаше... у последно време тапа бешеРок т.е. No Name е затворено поради немање финансиски средства за да продужи со работа.
Од доверливи извори
Па демек го реновираја, па го отворија недовршено зошто немаја средства за да се дореновира, али ништо работа.се претпоставуаше... у последно време тапа беше
Епа тоа е, никој не почитуе свирке, се немаше људи и толку. (=
A vonseriski da dojdes malce vo fan klub BARCA da cestitas pobeda!!!
Abe gjubrevo sekoja nok ja palat...
Абе људи немало, на последната свирка шо бев(мо) не можеше да се дојде до шанк од 15 душе у нутра. Пф људи немалоЕпа тоа е, никој не почитуе свирке, се немаше људи и толку. (=
Лол, која последна свирка бе? Последна свирка беше од Conquring Lion и продадени беа околу 30-35 карте.Абе људи немало, на последната свирка шо бев(мо) не можеше да се дојде до шанк од 15 душе у нутра. Пф људи немало
Аман Шорти викам кај што бевmo и ја и ти, а на Conquring Lion не бевЛол, која последна свирка бе? Последна свирка беше од Conquring Lion и продадени беа околу 30-35 карте.
Ееее 35 карте се премија xDD На рап журката претходната вечер беа продадени 90 карте. Се гледа колку се цени вистинската музика свирена со инструменти а не со компјутерски битови и ефекти x)Аман Шорти викам кај што бевmo и ја и ти, а на Conquring Lion не бев
а иначе 30-35 карте биле продадени тогај, многу машала
Не заебавај имало гужва и на рок свирке, само зависи кој настапуал. Сеа некој ако са тиња еднаш може ќе идеш, ама втор пут не се заебуеш (ка на свирката од дечицата шо беше, ама ај бар се посмеавмо со нив ).Ееее 35 карте се премија xDD На рап журката претходната вечер беа продадени 90 карте. Се гледа колку се цени вистинската музика свирена со инструменти а не со компјутерски битови и ефекти x)