СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Според составов што го извади, гледајќи ги играчите се си мислам дека стариов ќе игра некоја мртва 4-4-2 формација.. Чим Демикелис ќе го носи за Бразил тогаш и ќе го игра, преголем стаж има за да седи на клупа му ебам тоа метлата.

Ја мислам вака ќе игра, џабе трипаме ние 4-3-3 кур се тресе.

Ромеро
Забалета-Гарај-Демикелис-Рохо
Макси-Гаго-Маскерано-Ди Марија
Кун Меси.

мое мислење кои ќе бидат први 11 кај Аргентина:
7324541Z.jpg

и го немаат дефанзивецот од Шалке Пападопулос

5 голмани викнал бе. Да не измисли овој некој нов вид на бункер????

А еве ги и Холанѓаните
Golmani: Mihael Vorm (Svonsi), Tim Krul (Njukasl), Žerom Zut (PSV), Kasper Silesen (Ajaks)

Odbrana: Ron Vlar (Aston Vila), Patrik van Anholt (Čelsi), Dejli Blind (Ajaks), Karim Rekik (PSV), Deril Janmat (Fejenord), Bruno Martins Indi (Fejenord), Pol Verheg (Augsburg), Stefan de Vrij (Fejnord), Terens Kongolo (Fejenord)

Sredina: Najdžel de Jong (Milan), Žoržinjo Vajnaldum (PSV), Vesli Snajder (Galatasaraj), Rafael van der Vart (Hamburger), Džonatan de Guzman (Svonsi), Liroj Fer (Norič Siti), Đordi Klasi (Fejnord), Toni Viljena (Fejenord), Džoel Feltman (Ajaks), Žan-Pol Botijus (Fejnord), Arjen Roben (Bajern Minhen), Memfis Depaj (PSV).

Napad: Klas-Jan Huntelar (Šalke 04), Robin van Persi (Mančester Junajted), Džermejn Lens (Dinamo Kijev), Kvinsi Promes (Tvente), Dirk Kajt (Fenerbahče).[DOUBLEPOST=1400016072][/DOUBLEPOST]цела одбрана од феенорд ја собрал:D

Морам да признаам дека пола холандска репрезентација за мене се анонимуси. (мада ок, со оглед дека минута холандско првенство неам гледано последниве 2-3 години)

Адам Маер и Ван дер Вил ги нема кај лалињава :eek:

И Кришито го нема ни на поширокиот список, незнам со кога планира Прандели да игра на лев бек .

Ремонт има направено ван Гал во репрезентацијата. Ме чуди исфорсираниот Грегори ван дер Вил што не е повикан.

Еве како играше Аргентина кога го имаше еден од најталентираните плејмејкери во фудбалот - Рикелме. 2006 каков состав имаа, ама дојде Јенс Леман и им еба мамата.

И Кришито го нема ни на поширокиот список, незнам со кога планира Прандели да игра на лев бек .
Тој 10 минути нема изиграно годинава, лев бек нема да има пошто Прандели 3-5-2 игра мислам или Киелини ќе му игра таму што е рамно на самоубиство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom