Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неко меџу нама није нашОва ако е некоја компарација со серијата не ми е гледана, ако не ти е, тогаш ја нисам одавде, ја не те разумем![]()
Откако сум станат денес цел ден мислам на филмов и го повлекувам кажаното погоре.Само што се враќам од на кино. Го гледав The Great Beauty. Мислам некој имаше рецензија или дискусија нешто имаше за филмов...? Претенциозен. Едвај 5 сцени дали ми се допаднаа. Исто така премногу е долг... ко за столчињата во домот на култура![]()
Vo enemy ne e eden covek. Da zborime za filmot.
Да си ми жив и здрав! И јас истото го напишав: Сорентино се изгубил во желбата да го имитира Фелини. Мене воопшто не ми се допадна. Имаше два маестрални филма кои го заслужија оскарот за филм од неанглиско говорно подрачје сто пати повеќе од The Great Beauty. На пример, The Broken Circle Breakdown се уште ми е во сеќавање - таков впечаток ретко кој филм ми оставил. Уште се наежувам кога ќе ги слушнам песните од bluegrass бендот. Еве на пример, вчера случајно најдов изведба на една од песните од страна на The Common Linnets, бендот кој годинава на Евровизија ја претставуваше Холандија, и откако ја ислушав - не можев а да не го ислушам уште еднаш цел саундтрак од филмот. Емоции се уште се будат со секоја песна. А The Great Beauty... meh![DOUBLEPOST=1400082339][/DOUBLEPOST]Само што се враќам од на кино. Го гледав The Great Beauty. Мислам некој имаше рецензија или дискусија нешто имаше за филмов...? Претенциозен. Едвај 5 сцени дали ми се допаднаа. Исто така премногу е долг... ко за столчињата во домот на култура![]()
Зошто бе, зоштооооо?Откако сум станат денес цел ден мислам на филмов и го повлекувам кажаното погоре.![]()