Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363

иако тепањето не треба да се смета како копирано...нема толку многу потези и мавања за да може секоја тепачка да биде оригинална :D тие се потезите во карате или што и да е, секако дека ќе се повторуваат

вака може за сите филмови да се направи..еден филм има мали сличности со стотици други

https://www.youtube.com/watch?v=pVB_DI4ajKA
Не е хејтерско видеово ваљда, барем јас како што го сфатив.
На истиот канал има напревено и за други филмови.
Ова од Матрикс,Кил Бил и слично не е копија туку давање на трибјут, според мене :)

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
trainspotting

Нешо као requiem for a dream само по англиско и поментално ПООООТКАЧЕНО HEHEHEHEHHEHEHEE

само англичанец може да ти направи ваква ствар

Член од
30 август 2009
Мислења
262
Поени од реакции
78
Slegnav eden film od zamunda ,onoj da ti bil sinhroniziran na bugarski :mad: ima nekoe cajre da se otsrani i zvukot da si e normalniot ?

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Slegnav eden film od zamunda ,onoj da ti bil sinhroniziran na bugarski :mad: ima nekoe cajre da se otsrani i zvukot da si e normalniot ?
ако филмот е со 2 аудио стримови, одиш десен клик на BS Player > Audio > Audio Streams и го менуваш
не знам точно како е на другите плеери ама сигурно е слично

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
ако филмот е со 2 аудио стримови, одиш десен клик на BS Player > Audio > Audio Streams и го менуваш
не знам точно како е на другите плеери ама сигурно е слично
Првиот се замара за симнат филм, и губри време да бара начини да го едитира, наместо за 1/3 од тоа време да симне друга верзија на Англиски.

Вториот препорачува BS player

:icon_lol:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Да, затоа гледам со слушалки.

Се зезам бе, и јас гледам понекогаш со преводи :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Channing Tatum ќе го игра Гамбит во спин-оф филм после Џ-Мен:Апокалипса.

Не знам што да мислам за ова. Јеј Гамбит, ама од друга страна Ченинг..ама па добар си беше покажа некоја си харизма во 21 Jump Street.. ај ваљда добар ќе биде.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Channing Tatum ќе го игра Гамбит во спин-оф филм после Џ-Мен:Апокалипса.

Не знам што да мислам за ова. Јеј Гамбит, ама од друга страна Ченинг..ама па добар си беше покажа некоја си харизма во 21 Jump Street.. ај ваљда добар ќе биде.
Ме разочара...

Kajgana Shop

На врв Bottom